lauantai 13. heinäkuuta 2019

Giblille tie auki kolmosiin

Tänään oltiin Giblin kanssa kahdella agilityradalla. 

Ensimmäinen oli Lahikaisen tuomaroima. Kolmannen hypyn siivekkeen ympäri pyörittämisen jälkeen oli kepit, siitä hypyn kautta 180 astetta A:lle, miltä nopsa kaarros kentän laitaa putkineen ja pituuksineen hypylle, miltä kääntö väärän u-putken pään ohi toiselle. Putkelta puomille, putkeen, keinu, takaakierto, loppukiemurat ja maaliin. Gibli teki nollan ja voitti. Radan pitäisi aueta tästä

Sitten oli väliä noin 4 tuntia. Sattumalta sisko oli vuokrannut vierestä loma-asunnon, minne mentiin viettämään väliaikaa.

Toinen rata oli Nybergin käsialaa. Haastavin kohta oli heti alussa hypyn ja pituuden kautta kovavauhtinen lähestyminen kepeille. Gibli sen osasi. Sitten oli mutkia, joissa sai varmistaa koiran irtoamista ja kääntymistä. Gibli otti kontaktit kiltisti. Nolla tuli tältäkin radalta. Tultiin kolmansiksi, hävittiin juoksukontaktiselle 3 sekuntia. Kolmas sija riitti luokan vaihtoon oikeuttavaan tulokseen. Tässä on video toiselta radalta. 

Aamuiselta radalta lunastettiin lippu huomisiin Avo-SM-kisoihin. Tässä vielä aprikoin, ajetaanko tuonne uudelleen vai ei. 

Mainio Giblikki!


4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea! Tottakai menette huomenna! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Siltä näyttää. :)

Marika kirjoitti...

Huikea tahti nollien keruussa, ehkä mekin jonain päivänä tullaan perässä Taidon kanssa :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Olen aika yllättynyt itsekin. Te tulette perässä vauhdilla!