maanantai 10. tammikuuta 2011

Jännä päivä

Tänään oli Lystin selkäkuvaus. Jännitti ja melkein tirautin itkut etukäteen agilityharrastuksen menettämisen varalta. Eläinlääkärin testeissä selkäkokeet olivat ok. Kuvauksissa ei ollut spondyloosia eikä muutakaan oireilua tekevää. :) Kerrankin pessimismini sai hyvän kolauksen!

Rauhoitus oli normaalia kevyempi, varoaika on vain viikon tai kaksi, tarkistan vielä. Tässähän pääsee kisakalenteria plaraamaan. Näytetään jo ihan oikeilta kilpailijoilta, kun koirulilla on autohäkki. ;) Eläinlääkäri suositteli lihashuollon jatkamista ja siitähän on jo sovittu.

Lysti on valittu belgianpaimenkoirien arkuustutkimukseen, joten sain samalla otatettua verinäytteen geenitutkimuksia varten. Onpa koirakansalaisvelvollisuus nyt täytetty.

Tänään oli myös ensimmäinen työpäiväni s-loman jälkeen. Alku on kevyt, teen lyhyempää työpäivää helmikuun loppuun, kun ei tuo istuminen oikein suju. Nykyiset hermokipulääkkeet vaikuttavat aivojeni toimintaan selvästi. Saas nähdä mitä työnteosta tulee vai meneekö mömmöt vaihtoon.

2 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Onnittelut vielä puhtaista selkäkuvista Lystille :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos. Kyllä helpottaa. Kävi mielessä jo vaikka mitä. Tällä mielikuvituksella onnistuu. ;)