lauantai 21. toukokuuta 2011

Hyllyputken katkaisu

Oli tänään agi-kisat ja Lummeranta tuomaroimassa. Nollia ei juuri irronnut, ei meillekään. Pääasia on se, että saatiin hyl-putki katki eikä enää tunnu siltä, että ollaan kilpakenttien miinaharava.

Ensin oli hyppyrata, jolta saatiin vitonen yhden hypyn kierrosta (kiellosta). Tämä oli erityisen hyvän mielen rata. Kepit sujuivat kuten harjoituksissa :) ja ennakkoon hankalimpana pitämäni suoran putken jälkeinen hyppysuma saatiin hoideltua. Aika oli nopein ja sijoitus taisi olla kolmas. Rata on videolla, jonka julkaisen, kunhan saan kamerasta purettua.

Toinen rata kosahti ihan täysin, Lysti ei ottanut A:n kontaktia, jonka seurauksena väärä hyppy ja hylky. Sen jälkeen puomilla kontakti jo sujui. Kokeilin takaaleikkausta kepeillä, mutta se ei yllättäen toiminutkaan. Loppuradan keinulle yritin tähdätä, mutta oli pasmat jo niin sekaisin, etten saanut Lystiä sinne ohjattua enkä jäänyt treenimään. :) Tämäkin on kamerassa, mutten halua kaataa päälleni julkisesti kiukaallista tulikuumia kiuaskiviä, joten jätän sen julkaisematta. En ole viitsinyt edes katsoa vielä. Pitää vähän itsesuojeluvaistoa olla.

Kolmannella Lysti varasti lähdöstä ja ennakkosuunnitelmistani huolimatta en vaan kerta kaikkiaan halunnut lopettaa rataa siihen. Ei kontakteilla pysähdyttykään, joten saas nähdä miten paljon tein hallaa rataa jatkamalla. Kämmättiin pujottelussa, niiltä saatiin peräti 10 vp. Kepeille tulo oli putkesta ja ilmeisesti rynnin itse. Sain radalle ympättyä keskiviikkoisen pyörityksen ja sen avulla Lysti oli A:lla kuten piti eikä tarjolla olleella puomilla. Aika oli vissiin taas nopea kahdesta keppialoituksesta huolimatta, mutta ilman virallisia tuloksia jääkööt hehkutus tähän.

Aamun talkoilin tuomarinsihteerin hommissa eli ulkoiltu on. Aurinkorasva oli kertoimeltaan 50 ja lippis verhosi päänahkaa, joten ei tarvitse harmitella ihon palamista. Tiskipöydällä odottaa erottelua 8 kg broilerin siipiä. Koirallisen elämää.

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Onnea hyllyputken katkaisusta!! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Sentään jotakin mistä onnitella. :D