keskiviikko 9. marraskuuta 2011

9.11.

Aamulla oli pakkasta ja päivästä tuli kuulas. Töiden jälkeen koirat saivat leikkiä (painia) ulkona. Lähdimme sitten pk-kentälle. Siellä saa käydä juoksuisen nartun kanssa, jos se sopii muille treenivuorolaisille - olimme keskenämme. Aiemmin pidin hormonihuuruiset ajat treenitaukoa, mutta nykyisin tulee taukoja muutenkin tarpeeksi, joten hyödynnän hetket, jolloin esim. kävelen normaalisti. ;) Lykky on muuten punnittu tänään, on 22 kg.

Heti autosta tultua Lykky sai pitää kapulaa. Oli melkoisilla kierroksilla, koska jurskutti sitä antaumuksella, mitä ei ole muuten juuri tehnyt. Sain sen rauhoitettua. Seuraavaksi teimme vauhtijuttuja x 3 kapulalla, taitavat olla viralliselta nimeltään iskunoutoja. Tämän jälkeen harjoiteltiin uudelleen kapulan pitoa ja luovutusta (x 2). Nyt pentu oli normaali eli otti hyvän otteen eikä pureskellut. En ottanut tuota pidemmästä matkasta, koska keskityin pitoon. Näistä on video tässä:
Sitten oli Lystin vuoro. Se sai noutaa, myös hypyn kera pari kertaa. Toisen palkkasin vauhdista narupallolla. Vauhtia oli muutenkin, laukkaa joka suuntaan.  

Vaihdoin koiraa. Oli Lykyn vuoro hypätä 2 laudan korkuinen este. Rakensin ristiesteen, koska halusin sen nostavan jalkojaan. Jätin sen istumaan ja palkkasin pelkästä pysymisestä joka kerta eikä varastamishinkua ollutkaan. Koiruus teki hyvät hypyt x 3. Sitten vein pallon kentän päätyyn Lykyn kanssa ja treeni lopetettiin eteenmenoon. Lysti sai omalla uusintavuorollaan seurata pitkän pätkän ja kaukoilla pallo takapalkkana. Lopuksi leikittiin pitkään.

Koska tämä on päiväkirja, laitan tämän: 29 vuotta sitten oli tiukat paikat. Äiti kuoli äkillisesti sairauskohtaukseen. Vuosipäivänä tulee automaattisesti mietittyä silloisia aikoja. Ja äitiä tietysti.

3 kommenttia:

laura kirjoitti...

Teidät on haastettu!
http://senkinsieni.blogspot.com/2011/11/sattumia.html

(Ps. tässä kommentointijuttuja: http://riemuloikka.blogspot.com/p/onko-sinulla-blogspotin-blogi-ole-hyva.html Mulla vaikuttaa ainakin auttaneen!)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Hei!

Kiitos haasteesta. :)

Kiitos myös kommenttiloota-linkistä. Kommentointilomakkeen muutin reilu kuukausi (?) sitten ja itse asiassa laitoin silloin eteenpäin pariinkin paikkaan ohjeet, kuinka kommentit saa toimimaan. Ne ovat hyvin vastaavat kuin nuo. :) Tämäkin on toinut muutosten jälkeen, ainakin itse pystyn kommentoimaan omaan blogiini. :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

"toinut" = toiminut