lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kaksi koiraa menee siinä missä yksikin

Ja lisäksi niistä on seuraa toisilleen:


Tuossa oli kaoottinen pätkä kennelyskästä toipuvien aivojumpasta. Lystin oli tarkoitus olla autohäkissä (se on jäänyt olohuoneeseen höyryhengityksen jäljiltä), mutta ei se siellä oikein viihtynyt. :D Itse tempun tarkoitus on opettaa Lykylle 2on2off. Lystihän sen jo taitaa.

Oma selkäni: Molempien kanssa olen käynyt tänään vain lyhyillä lenkillä, sillä alaraajaan säteilevän kivun takia  300 metrin kävely alkaa olla liikaa. (Sivuhuom. Icebugeilla on ihana kävellä ulkona lumen peittämällä jäätiköllä. Kuin olisi kestosepeliä kenkien pohjissa.) Kauppakeskuksessa teki tiukkaa kiivetä portaita yksi kerroksen väli, koska pakottaa kinttuihin. Ensi viikolla neuvottelen pomoni kanssa videoneuvottelun mahdollisuudesta. Jospa oikeasti voisin tehdä töitä olohuoneen matolla mahallani. Töitä en voi nykytyylillä jatkaa, selkä huononee ennätysvauhtia.

6 kommenttia:

laura kirjoitti...

Lysti. :DDD

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Meidän aktiivi. :) Vaikka palkkasin sitä häkissä olemisesta tai ainakin sen takaosa oli siellä, välillä.

Sarianne kirjoitti...

Kiitos illan piristyksestä! Nauroin etenkin Lystille, joka tunki esittelemään omia taitojaan ihan koko ajan! :D

Hyvä, että kengissä on pitoa!! :)

laura kirjoitti...

Palkka ei selvästi tullut tarpeeksi usein. Ja jos palkka ei tule koiran luo, koiran on mentävä palkan luo. :D Tässä tapauksessa vielä vauhdilla ettei tyhmä pentu (vieläkö sitä voi sanoa pennuksi?) ehdi syödä kaikkea, SE vasta olisi vääryys!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Sarianne, ole hyvä piristyksestä.

Lykky taitaa kulkea pennun viitta harteillaan loppuelämänsä. Lystiä pitääkin palkata ensi kerralla tiuhempaan, kiitos Laura vinkistä! :) Tuossa tuli kyllä kiire muutenkin ja meni todistetusti sanat sekaisin.

Sarianne kirjoitti...

Meillä kulkee Elkkukin pentu-nimityksellä, vaikka ikää on ihan pian 9v! Eläinlääkäriinkin varasin vielä viime vuonna(ko se nyt oli?) ajan vanhalle koiralle ja nuorelle koiralle. Ell järkytti minua väittämällä, että nuori koirani ei ole oikeastaan NUORI. Kieltäydyn uskomasta.