maanantai 11. kesäkuuta 2012

Mukavasti muljahti mahassa

Lystin tassuprojekti jatkuu. Välillä tassut umpeutuvat, sitten taas jostakin aukeaa. Nyt tossu on vain oikeassa takatassussa, ja siinäkin tuoreen ihon suojana. 

En enää uskalla edes toivoa tilanteen rauhoittumista. Allergiatesteistä löytyy varmaan koivu, ruoho, varastopunkki ja tavallisimmat ruoka-aineet, jolloin koira mussuttaa kengurua lopun ikäänsä, tepsuttaa ulkona Nikella teetetyissä koirien urheilulenkkareissa, ja muu perhe närppii kateellisena perhenakkeja.

SM-agilityjen joukkuekisa kutsuu ja tänään muljahti mukavasti mahassa, kun näin lähtölistat ja aikataulut. :) Viimeistely ei tosin mene haluamallani tavalla, koska Lystiä pidetään pumpulissa. Tulee aika nostalginen olo, viimeksi SM-kisoissa olen ollut 80-luvun lopulla. Silloin tuli pikamatkoilta kotiin 5. sija. Nyt mahdollinen menestyksemme tulee perustumaan bortsuttomien yllätykseen. :D

Lykky on saanut rehkiä siitäkin edestä. Painopiste on ollut agilityssa. 2x2 -metodilla on jatkettu pujottelussa.

Keinu on mallillaan. Puomin ylösmenolle pitää virittää jotakin, ilmeisesti kehikolla yritän saada askeleet täsmäämään. Helposti Lykky kääntyy kontaktilla sivuttain, suoruutta treenaamme seuraavaksi. Rimojen nosto 40 cm:iin ja oma juoksemiseni näkyy koiran hyppytekniikassa. Se kyttää ja kilpailee kanssani pää pystyssä. Otan siis suosiolla takapakkia ja treenaan hyppytekniikkaa niin, että liikun itsekin. Tavoitteena on kauniin hypyn kaaren paluu.

Mökkeily-Lykky tähystää maisemia

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Moi! Löysin blogisi Sirkun blogin kautta, ja tuli vaan mieleen että jos haluat apua tuon ruokavaliojutun kanssa, miun kaveri on koirien ravintoterapeutti ja on auttanut todella menestyksekkäästi meitä ruokaongelmien ratkomiseen, voin lämpimästi suositella! http://koirahierojahavu.com/index.php?pinc=3

Terveisin Mari ja Lily

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos vinkistäsi!

Testien mukaan (uudemmissa viesteissä löytyy) ihan perusaineissa ei pitäisi olla ongelmaa, mutta mm. maissi, peruna, tomaatti ja soija positiivisia. Kaikissa nakeissa on perunaa, samoin broileripullissa perunaa ja soijaa. Kun ne on jätetty pois, tilanne on rauhoittunut. Jos/kun ongelmat palaa, otan tuonne yhteyttä.

Eeva