torstai 5. heinäkuuta 2012

Kirjuutellaan taas

Lystin tassu on parempi. Sitä suojaa paperinenäliina, minkä päällä on itseensä tarttuvaa sidosta. En näe järkevänä asetella puuvilla-allergikolle puuvillaa ihoa vasten. Tuskin pyyhkeestä irtoava puuvillanöyhtäkään auttaa? Ostin siksi kaupasta pellavapyyhkeen. :} Sunnuntaina olisi kisat, en tiedä ehtiikö tassu parantua. Treenaamaan ei ainakaan keretä.

Tein yllättävän havainnon. Monivitamiinitabletit sisältävät soijaa ja biotiinitabletit maissia, joita Lysti ei saisi syödä. Eläinlääkäri kehotti välttämään edelleen maitoa, koira voi reagoida vaikkei testeissä näkyisikään. Kokeillaan Malaseb-shampoota, mutta vielä en lutraa siinä rikkinäistä tassua. Olen elänyt moniallergisen ihmisen kanssa ja Lystin kanssa eläminen alkaa muistuttaa samaa. Muinoin tein syventävät opinnot allergian siedätyshoidosta. Sattumaa?

Eilen matkustin Lykyn kanssa privaattiseuran ryhmätreeneihin, ensimmäistä kertaa sitten vuoden takaisen pentukurssin. Ohjelmassa oli hirmuinen putkihässäkkä, enpä ole sellaiseen ennen törmännytkään. 7 putkea rallateltiin peräkkäin. Rata sopi meille hyvin, koska kontaktit ja kepit olisivat vielä liikaa. Se yllätti koutsin ja taas minutkin herkällä ohjattavuudellaan. Se siis miltei ponnistusasennosta käännähtää hypyltä pois, jos minulta loppuu ohjaus. Jää nähtäväksi onko kyseessä nuoruuden suoma vai pysyvämpi ominaisuus. Lykky kiskoi kentälle muita koiria näkemättä ja kentällä keskittyi minuun ja narupalloon. Kivaa oli!

6 kommenttia:

laura kirjoitti...

Millainen putkirata, ei riitä mielikuvitus, voitko piirtää? :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Selitän sulle erikseen. :)

Sirkku kirjoitti...

Mihin olette menossa kisaamaan? Siis jos tassu sallii :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Sunnuntaina olisi Varkaus. Toukokuun osallistumismaksut on siirretty sinne, peruttiin silloin(kin) tassun rikkoontumisen takia.

Sirkku kirjoitti...

Hitsi, me mennään jo lauantaina Varkauteen kun vieläkin uupuu se yksi nolla, silloin on siis kakkoset. Jospa ensi kisoissa oltaisiin jo kolmosissa :) Toivottavasti Lystin tassu on pian kisakunnossa!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Aika läheltä liippaa kohtaaminen! Onnea teille kisoihin!