maanantai 2. heinäkuuta 2012

Krak ja auts

Iloa kesti näin pitkään. Päivällä Lysti alkoi linkuttaa. Etutassussa on nyt ilmeisesti rakkulan jälki. Sen pohja alkaa nuolen kohdasta, oikeastaan rakkulaa jatkuu vähän matkaa nuolen alle ja muutos jatkuu ylöspäin  anturoiden väliin. Kiilto johtuu Bepanthenista.


Epäilty nro 1: Lysti sai eilen nuolla Riisifrutin kipon lopun, siinä ei pitäisi olla mitään mille se on allerginen. Tämä on eka kerta, kun se sai kuukauteen maitotuotetta. Testeissä ei ollut maidolle allerginen, mutta testit eivät ole 100 % varmoja. 

Epäilty nro 2: Toissapäivänä se söi raakaa broilerinsiipeä, minkä jälkeen se pitkään ja vimmoissaan pyyhki kuonoaan eteisen mattoon. Se ei ollut mitään pyyhin kuononi hyvän aterian jälkeen vaan kutittaa vimmatusti, en voi lopettaa kuononi hinkkaamista. Se ei ole virallisesti broilerille allerginen, mutta aiemmin yhdistin oireilun raakoihin siipiin. Testien tultua pidin itseäni luulosairaana, varsinkin kun Lysti on sietänyt uunissa kypsennettyä broileririisipuuroa. Kypsentäminen muuttaa proteiinirakennetta - ehkä raaka broileri ei käy, mutta kypsä sopii?

Epäilty nro 3: Eilen muutama haukkaisu ruohoa.

Päätelmä: Ei jatkossa raakaa siipeä eikä Riisifrutin jämiä.  Arvatkaa kuka on taas ilmoittanut koiransa agilitykisoihin? Nyt ei voi muuta kuin linkututtaa pissalenkit, koira ontuu sisälläkin. Eilen iloisesti ja leikkisänä kirmannut koira makaa taas totisena. :( Surullista. 

4 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Toivon että tassu paranee pikaisesti, että pääsette aksaamaan. ;)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos. Nuo paranee yleensä 2 päivässä lenkkeilyn kestäviksi. Kunpa ei nyt uusia tulisi. Kokonaisuudessaan tämä oli takapakkia, ehdin jo ilahtua että ongelma on selätetty.

Sirkku kirjoitti...

Onpas ikävää :( Yllättävän paljon allergioistakin voi olla kiusaa, vaikka äkkiseltään ajattelisi, että eivät ne niin vakava juttu ole. Rapsutukset Lystille!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kai se vähän riippuu mihin allergia "iskee". Jos korvat töhnäisi, mikäs siinä, mutta kun ei kärsi kävellä. :( Rapsutan tuota toipilasta, kiitos.