tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lykyn kepit (ja illalla lisää muuta)

Lykky hoksasi tänään kuinka 12 suorassa linjassa olevaa keppiä pujotellaan. Ohjureita on apuna vielä alussa ja lopussa. Vauhti on tipahtanut tehtävän vaikeuduttua. Jatkamme harjoittelua.


Tänään aloitimme myös kehikkotreenin kontaktien ylösmenoja varten. Hyppyesteillä katsoin miten se osaa valssit ja jaakotukset, on yllättävän herkkä ohjaukselle. :) Iski jarrut, jos yhtään liian ajoissa vaihdoin kättä. Aloitin medikorkeuksilla ja koska sujui ongelmitta, nostin rimat maksien alarajalle, sekin luonnistui.

Illalla tottistelimme: seuraaminen kaikkine käännöksineen, juoksu ja hidas kävely ja jäävät. Ensimmäisestä pysähtymiskäskystä koira seurasi vaan, toisella muisti mitä se tarkoittikaan. Voi miten se rakastaa leikkiä punaisella purutyynyllään. On ihan eri ote kuin narupallon kanssa. :)

Oikein hyvä päivä on ollut Lykyllä!

Lysti-parka linkuttaa. Kun en muuta keksinyt, kokeilin rakkolaastaria kipeän kohdan päälle puhdistuksen jälkeen. Sitäkään en uskalla kauan pitää, alkaa muuten mätiä koko kinttu. Muuten Lysti makaa ja hautoo hirvennahkaista puruluuta. Ei syö, muttei laske Lykkyäkään apajille. Nyt Lysti on oikealla puolellani ja Lykky pötkähti kyljelleen kiinni vasempaan kylkeeni. Sillä muljahti just silmät. Nukahti. 

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Vau! Lykky on edistynyt ihan tosi paljon lyhyessä ajassa! Sillä on jo nyt vauhtiakin selvästi enemmän!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Se on selvästi hoksannut jotakin. Oikeasti ei ole vielä nopea, mutta kunhan tässä päästään kunnolla pujottelemisen makuun, niin eiköhän tilanne muutu. :)