lauantai 11. elokuuta 2012

Trion agilityt

Mainitsen ensin, että tottistelin eilen Lykyn kanssa. Ohjelmassa oli seuraaminen, siitä pysähdykset, jäävät, eteenmeno ja paikkamakuu. Hankaluuksia tuli eteenmenon uusinnassa, koira oli niin palkkapatukkansa lumoissa, että joko edisti, jätätti tai tuli sivu-käskyllä istumaan oikealle puolelleni takapuoli eteenpäin. Vaatii jatkossa paneutumista. Paikkamakuussa oli patukka takapalkkana. Juoksin ympäri kenttää ja lopulta hölkkäsin pusikon taakse piiloon, pitää ihmisillä jotakin ihmeteltävää olla. Koira pysyi hyvin. 

Tänään harjoittelin agilitykentällä Lystin ja Lykyn kanssa ensin hyppytekniikkaa, sitten torstaista Harrin rataa kahdella eri tavalla. Alla on videot. Kamera olisi saanut olla lähempänä ja suorassa :D, mutta onpa jotakin todistetta. Takana on 3 hyppyä rinnakkain, niistä keskimmäinen ohitettiin ensin, palatessa hypättiin kaikki - molempiin suuntiin sama. Vaihtelin taas koiria keskenänsä.

Lystin kanssa keskityin uusintaradalla ohjaamaan ajoissa ja sain lenkit pienemmiksi. Lystin haukkumisesta huomaa, että neiti kiihtyi kuullessaan treenini Lykyn kanssa.Lykky kääntyy pienemmässä tilassa, mutta kolisutteli rimoja aluksi. Jos ohjaan maltillisemmin, rimat pysyvät. Sattumalta alla oleva video on 3. otos, missä ne eivät saaneet osumia. ;) Rimakorkeus oli 50-55 cm.

  

Sitten tulivat Luksi ja Laura. Luksin kanssa suoritin saman radan. Tarkistin myös välistävedot vetämällä ja työntämällä molempiin suuntiin. Pujottelun avo- ja umpikulmat tsekattiin myös, Luksi osaa kyllä. Hallissa vielä vahvistin puomin kontaktia broilerilla, hyvin määrätietoisesti koira eteni lihapalalle ja sen jälkeen paikka oli taas varma myös ilman ruokaa. Näppärältä se tuntuu edelleen. :)

Ei kommentteja: