tiistai 4. syyskuuta 2012

Tottista ja semmosta

Vielä tuli yksi uusi ajatus Lystin sunnuntain keinuhyppyyn. Kevyempänä useista kisoista tuttu keinu laskeutui hitaammin? Äsken Lysti painoi 20.3 kg ja on syönyt sunnuntaista lähtien normaalisti, alimmillaan ollut varmaan 19:llä alkava lukema. :( Huhtikuussa vaaka näytti 22.8 kg. Jos paino on tippunut 3 kg, se tekee 13 %, sama kuin 60-kiloinen ihminen laihtuisi 7.8 kg. Pääasia, että nyt broileririisipuuro näyttää sopineen ja päästään massaa lisäämään.

Tottistelin äsken Lykyn kanssa, poika kuvasi. Popparit esiin ja tuoli takakenoon, tulee videoita:

Seuraamisesta kaikki läks:


Maahanmeno:


Pysähdys oli aluksi vaikea, mutta muistui mieleen:


Istuminen:Näin tullaan luokse, huomio pieni etunoja juuri ennen kutsua. ;)


Lopuksi kiemuraseuraamista ja leikitys rauhavaiheeseen saakka:


Paikkamakuussa minä jäin 20 m päähän koiraan päin, poika juoksenteli Lykyn ympärillä. Aluksi kyynärät meinasivat nousta, huomautuksesta palautuivat maahan ja sen jälkeen koira oli ai tää on tätä -ilmeellä.

Paluumatkalla kadulla ohitettiin vieras koira seuruuttaen, kontakti ei pettänyt kertaakaan. Palkkana ohituksen jälkeen oli patukkaleikki. Voi että minä pidän tuon koiran moottorista. :)

7 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Lykky tekee hienosti! Sillä on ihan kadehdittavan keskittynyt ilme tuossa tekemisessä. Lähetän Jäynän sinne teille vaihto-oppilaaksi. :D

Eeva kirjoitti...

Lykky näyttää oikein hyvältä! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos molemmille. Jännä oli itsekin katsoa sitä videolta.

Minna kirjoitti...

Olen laiska blogisurffaaja (en jaksanut katsoa kuin seuruuvideon), mutta pakko kommentoida, että Lykyn paikka seuraamisessa on hyvällä mallilla. Ja toi pään asento juoksussa on tosi jees! Hyvin sattuu Lykyn koko sun pituuteen. :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos. :) En ole meidän kokoja tuolla tavalla miettinytkään, mutta joo - kyllä tuo koira aika mukavasti "kainaloon" mahtuu niin seuruussa kuin kotonakin.

Minna kirjoitti...

Minä oon alkanu kiinnittää siihen huomiota, kun on saanu erikokoisia koiria seurautella. Kääpiön kanssa potkii herkästi päähän ja jätin kanssa ei vasen käsi sovi mihinkään. :--)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Onneksi on vain keskikokoisia. :D