perjantai 19. huhtikuuta 2013

Lysti kisoissa

Olimme Lystin kanssa iltakisoissa. Osallistuimme hyppärille ja agilityradalle, jotka tuntuivat loogisilta ja sopivan mutkikkailta.

Hyppäriltä saimme nollan, sijoitus 8./51. Aika -3.91 tai -3.19. Hyvää:
  • Lähtö
  • Takaakierto-päällejuoksut
  • Pujottelu: Lysti haki pituudelta kepeille vähän takaperoiseen avokulmaan ja vaikka lisäksi leikkasin takana, kisakaverini vain pujotteli. :)
  • Tiukoissa valsseissa maltoin odottaa, että Lysti kääntyi.
Agiradalla hylkäännyimme. Lysti hyppäsi A:n jälkeisen hypyn väärään suuntaan, kun hakeutui puolelleni, eipä siinä muuta tarvittu. Myöhemmin se loikkasi puomin alastulokontaktin, mihin keskeytin radan. Hyvää:
  • Lähdössä Lysti mönki eteenpäin, mutta kävi käskystä uudelleen maihin.
  • Toisen esteen uskalsin ottaa pakkovalssilla, onnistui ja lisäksi tuntui sujuvalta. Olen karttanut pakkovalsseja sen jälkeen kisoissa, kun sain Lystin joskus yli väärään suuntaan. Pitää alkaa näitä käyttää nyt rohkeasti.
  • Kepit piti pujotella päin seinää, ei ollut ongelma, tarkasti tosin veinkin loppuun saakka.

Yksi hässäkkä sattui ennen agirataa, joka ehkä vaikutti Lystin toisen radan vallattomuuteen. Kisat käytiin järjestyksessä hyppäri-agilityrata-agilityrata. Olin ilmoittautunut hyppärille (B) ja seuraavalle agilityradalle (A). Seinältä tsekkasin, että olemme radoilla A ja B. Kisat käytiinkin järjestyksessä B-C-A. Tarkoitti sitä, että kun odotin nimeämme kuulutettavan valmistautuvaksi, sitä ei sanottukaan. Äkkiä sanoin asiasta sisäänheittäjälle, joka hälytti paikalle koetoimitsijan, jolloin pääsin lähtemään olettamallani paikalla. Kiitos siitä järjestäjille. Paha juttu oli se, että näiden radan vieressä käytyjen lyhyiden keskustelujen ajan Lysti kiihtyi edellistä koiraa katsoessaan, en voinut pitää sitä pimennossa enkä rauhallisena muutenkaan. :( Ensi kerralla tsekkaan järjestyksen.

Paluumatkalla taivas sinersi vielä klo 22 maissa, niin sitä iltoihin alkaa tulla valoa!

Ei kommentteja: