torstai 30. toukokuuta 2013

Lysti ryhmätreenissä

Otin Lystin mukaan, jotta sain sille treeniä kiihtyneessä mielentilassa. Tassut eivät ottaneet eilisestä itseensä, onneksi. Kerran se lähdössä nousi, jolloin palautin. Kontakteilla (keinu ja puomi) se ei tehnyt yhtään virhettä, mutta ei ollut niin villikään kuin kisoissa. A:ta ei kentällä ollut. Koutsi juoksi kontaktit vierellämme tuomaria matkien.

Alku oli tällainen: Putkijarrulla sain Lystin kakkosputkelta nelosputken väärään päähän. Parhaiten tepsi, että sanoin Lystin nimeä, kun se oli putkessa, hain sen miltei putken suulta ja liikuin samalla kohti 3. hyppyä. 4:lle se upposi hyvin. 5. putkeen minun kannatti hakea se 4. putken päästä ja kuljettaa vierelläni 5:lle. Eka kerralla kiirehdin tässä, jolloin Lysti jäi vähän jälkeen ja sujahti kakkosputkeen. Se ei tullut taaskaan kunnolla käteen - mitenkäs treenaamatta olisi yhdessä päivässä oppinutkaan.


Radalla oli kolmessa paikkaa saman johteen ympäri kierrättämisiä. Näissä minun on näytettävä rintamasuunnallani ajoissa, minne matka seuraavaksi jatkuu, muuten Lysti hyppää suoraan. Lopussa oli kohta, missä koira kuului lähettää renkaalle ottamalla hyvin sivuttaisetäisyyttä. Hyvin Lysti renkaan haki, mutta joku varmistelee liikaa ja taas tulee lenkkiä ja aikaa palaa.

Tämän päivän anti: putkiansat ja RINTAMASUUNTA. Olen kyllä erittäin tyytyväinen meidän uuteen koutsiin.

Treenin jälkeen Lysti pääsi uimaan. En ole vielä tinkinyt tavoitteestani uittaa koiria kahdesti viikossa. Johan niitä on reilu viikko uitettukin. :D

Kesäinen sää haittaa orientoitumistani. Koko ajan luulen, että on kesäkuu ja joudun korjailemaan erheitäni. Muuten en valita, 22 astetta ja puolipilvinen on oikein passeli ilma.

Ei kommentteja: