tiistai 7. toukokuuta 2013

Vähän kontakteja

Olen edelleen toipilas. Väsähdän nopeasti, läähätän, hikoilen ja yskin.

Lystin tassut kestivät kunnossa reilun viikon. Sitä käytettiin ulkona tässä välissä ilman tossuja (kun ei niitä kukaan jaksanut pukea) ja eilen alkoi etutassujen lussutus. Huuhdoimme tassut pölyistä puhtaiksi ja puettiin kevyet tassut ärtyneisiin etutassuihin, joissa ei vielä näkynyt rakkuloita, mutta historian perusteella kohta näkyisi. Ulkona koira kengitetään myös takatassujen osalta. Kurjaa. Tätä tulee olemaan seuraavat 4 kk. :(

Lykyn kanssa olin tänään agilitykentällä 10 minuuttia. Keinun ja A:n kontaktit ovat kunnossa, mutta puomilla koiraan on iskenyt unohdus. Sen mielestä alastulon 2o2o on ok, jos tulee ensin ohi ja sitten peruuttaa takajalat maata tunnustellen puomin päälle. Ainakin takaosan hahmotus on hyvä. ;) Muutaman toiston jälkeen alkoivat säännöt palata mieleen. Harjoitusta tarvitaan nyt paljon lisää. 

Kisoissa jäin pahasti jälkeen ja mietin, vaikuttiko se huonoihin kontakteihin. Laitoin narupallon muutaman metrin päähän houkuttimeksi ja jäin odottelemaan ylösmenon kohdalle. Lykky teki silti hyvät kontaktit, joten siinä ei ollut syy.

Lähden tästä iltapäiväunille.

Ei kommentteja: