keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Starttitreenaaja

Lähiseura järjesti tänään epäviralliset kilpailut. Ajoin sinne Lystin kanssa, tarkoituksena treenata lähtöjä. Osallistuimme kisaavien ja möllien radoille, jälkimmäisille kisan ulkopuolisena. Suunnitelma: kun koira varastaa, torun ja vien autolle. Ihmisiä oli kohtalaisen paljon katsomassa ja tunnelma sopi kisoihin. Lysti kuumui kisatyyliinsä. Sitä toivoinkin.

1. radalla käskin sen maihin, minkä jälkeen alkoi tuttu ryömiminen. Palasin eitä ja hyitä sanoen tomerana koirani luokse, kytkin hihnaan ja vein vaiti autolle.

2. rataa ennen se kiihtyi melkein samalla tavalla, mutta pystyi vähän syömään. Se jäi lähtöön, ehdin jo huokaista, kun koira varasti, hyppäsi ekan hypyn, jolloin taas toruin, kytkin ja vein autolle. 

3. rataa ennen se taas nosti kierroksensa ja ajattelin, että tämä ei kovin helppo nakki olekaan. Hämmästyksekseni Lysti pysyi lähdössä paikoillaan kutsuuni saakka. Radalla oli A ja puomi, joilla palkkasin, koska teki niin hyvät kontaktit. Kehut ja iloinen leikki maalissa ja matkalla autolle.

Neljäs lähtö aiheutti myös lupaavan kiihtymyksen, mutta Lysti pysyi lähdössä ja otti kontaktit. Palkkasin maalissa iloisena. 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kertoa semmoinen hauska juttu, että jonkin aikaa tiiviisti blogiasi seuranneena ilahdun kovasti teidän onnistumisistanne. :D Luin tätäkin tekstiä alaspäin ja jännitin kohtia 1, 2 ja 3 ja mietin mielessäni ''jes!'' kun 3 ei varastanut. Kiitos siis mielenkiintoni herättävästä blogistasi :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ole hyvä! :D

Nyt toivon kovasti, että treeni kantaisi seuraaviin kisoihin. SM-kisojen jälkeen jatkan samaa linjaa kaikissa starteissa, ei auta muu.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

P.S. Ehdin jo miettiä, että se ei oikeasti pysty jäämään tarpeeksi kiihtyneenä - mutta ehkä sittenkin.