torstai 19. syyskuuta 2013

Täältä puuttuu se yks tie

Heti töiden jälkeen otin Lykyn ja kickbiken. Päätin oikaista metsän läpi agilityhallille. Sinne kartasta katsottuna on linnuntietä pitkin 1.7 km eli aika sopiva alkuverkka. Jossakin metsän siimeksessä ajattelin reittiäni tarkemmin ja tajusin, että siinä ei tule yhtään tien ylitystä, vaikka pitäisi. Olin kuvitellut yhden joenmutkan eri kohtaan kuin missä se oikeasti on. Polku, jota pitkin mahtui vielä jotenkin pyörää potkimaan, kävi pahaenteisesti yhä kapeammaksi, kunnes loppui kokonaan. Olin keskellä sekametsää, jonkin mäen syrjässä. Palata en halunnut, koska tiesin olevani samoilemassa oikeaan suuntaan. Aika lämmin tuli kickbikea raahatessa tiheässä metsikössä, mutta viimein saavuin tielle. Siitä oli vielä vartin matka hallille. Muutaman tuokion pohdin, käännynkö kotiin vai oleko hullu ja jatkan treeniin. Jatkoin hallille, jonka pihassa olin ihan puhki. Lykky sentään sai joesta juotua vettä. 

Kentällä harjoiteltiin puomin ylösmenokontaktia muurin palikan kera. En tiedä, pitäisikö jatkaa kuitenkin kosketusalustalla. Onnistumisprosentti oli nimittäin surkea, 8 onnistunutta, 4 epäonnistunutta ylösmenoa. Toisena juttuna mentiin kepit kahdesti, juoksin edellä. 

Kotimatkalla en enää oikaissut, vaan käytin suosiolla leveämpiä reittejä. Kahteen kilometriin ei kovin kauan mennyt ravivauhdissa. Kunnioitan Lykyn moottoria.

Illan treeneihin oli tarkoitus ottaa freesi Lysti. Tossun alla ei vaan valitettavasti ollut vieläkään ehjä nahka, joten Lykky joutui uudelleen tulille. Hallissa oli sama Niinun rata kuin sunnuntaina. Nyt hiottiin sen loppuosaa eri ohjausvaihtoehdoilla. Niiston opettelua jatkettiin. Rytmityshidastuksia sain taas aikaistaa ja lähteä aiemmin uuteen suuntaan. Kepeiltä treenattiin tiukkaa kääntöä. Kun ohjasin kunnolla, Lykky osasi. 2 rimaa tipahti, keskeytin radan ja otin uusiksi. Toinen tipahti Lykyn kiirehtiessä putkeen, toinen päädyn hidastuksessa.

Nyt olen aika rätti. Huomenna yritän päästä Lystin kanssa treeniin. Se käy niin sääliksi. Kiva olisi ollut ottaa sekin mukaan metsäretkelleKIN.

Ei kommentteja: