perjantai 3. lokakuuta 2014

Vähän erilaisia treenejä

Viikkoryhmän jäsenet vaihtuivat suureksi osaksi ja koutsikin oli tällä kertaa uusi. Aluksi ohjaajat lämmittelivät (!). Sitten mentiin Teemu Linnan siksak-rataa. Ensin tein Lykyllä isomman siksakin, sitten pienemmän. Niissä ei uutta tullut. Pienemmässä siksakissa ajoitus on kamalan tärkeä yhä enkä "täydellistä onnistumista" onnistunut saamaan.

Rataa mentiin myös ja siinä rytmitykset ja käännökset onnistuivat hyvin. Hyvältä tuntui.

Kolmannessa sessiossa harjoiteltiin toiveestani puomia. Ensin koira kaipasi muistutuksen, missä oikea kohta olikaan. Sitten se keskittyi kerrassaan mainiosti. Maarit keksi uusia harjoitteita Lykylle. Jätettiin liikettäni pois ja lähetetin Lykkyä kontaktille takaa tai edestä. Lopuksi hän piti Lykkyä lantiosta kiinni ja minä hetsasin "Missä KII?!" Koira lämpesi ja rytmitti askeleensa upeasti ylösmenolle. (Samallal tuli noin nro 470 korkattua.) Nämä olivat kivoja!

Kisoissa syyskuussa (c) Päivi Parkkinen
Pääsin meidän seurassa SAGI:n agilityvalmennuksessa olevan Marjan kurssille. Tänään oli pelkästään ohjaajille piip-kestävyystesti. Sitten kerrottiin toiveita ja kehityskohteita. Listasin kehittämiskohteiksi minulle oikean mielentilan (on vaikea löytää kisoihin jämäkkä, rauhallinen, rento ja nopealiikkeinen tila samaan aikaan), Lykylle ideaalien linjausten löytämisen, ylösmenokontaktit ja joka suuntaan leviävät valssini.

(c) Päivi Parkkinen
Lystiltä riisuin tossut eilisiltana. Yöllä heräsin, koska koira järsi ranteitaan. Sinkkivoidetta ja tossut jalkaan. Joku sitä nyt ärsyttää, kun silmänympäryskin on reagoinut. Tuosta kohdasta rapsuttamista se ei voi vastustaa. Rakas Tikki Tikkinen.

Ei kommentteja: