torstai 19. maaliskuuta 2015

Onneksi sain lähdettyä

Olipa varsinainen nyhjöpäivä. Työpäivä venyi pitkäksi, peruin selkääni säästellen iltamenon, jossa olisi pitänyt istua 2 h 50 minuuttia, polveen koski ja ryhmätreenissä oli odotettavissa sama rata, mitä mentiin tiistaina. Olin perua treenitkin. Muistin sitten, että niistä tulen aina paremmalla mielellä ulos kuin olen mennyt sisään, joten lähdin Lystin kanssa.

Nyt vetäjänä oli Kati. Radan alussa oli edelleen paras merkkaus ja nopea liikkeelle lähteminen. Pakkovalssikohtaan kokeiltiin japanilaista ja siinä syttyi lamppu pääni päälle kuin Aku Ankan Pikku apulaisella. Näitä tehtiin muutama hitaasta vauhdissa ja sitten radan pätkän osana. Oi että!

Sitten menin radan loppuosaa keinulta lähtien. Lysti olisi taas varastanut keinulta, mutta otin uusiksi. Sitten kesti. Eka kerta oli persjättöineen kamalan kiireinen, mutta Lysti silti tuli rohkeasti perässä. Urhea koira! Tein saman uudelleen keskittyen ajoissa olemiseen. Ehdin ja tuli supersoljuva olo. 

Lykky aika lailla huilasi eilen. Tänään sitä leikitytti hirveästi. Nujusimme olohuoneen matolla sen kunniaksi. Kuntoutusosuuteen lasken ristikkäisten jalkojen nostot, joita teetätin 30. Ei tulleet tassut painaviksi = koira ei väsynyt. 40 on tehty normaalisti. Nostan määrää hiljalleen.

Nahkamaha ilta-auringossa

Ei kommentteja: