tiistai 28. huhtikuuta 2015

Arpapeliä ja kaikkea muutakin

Meillä olisi ollut sunnuntaina valmennusryhmän päätöstreenit, mutten pystynyt osallistumaan. Selkä heijasteli jalkoihin liian vahvasti kipulääkkeistä huolimatta. Kävin vähän katsomassa treeniä, mikä oli suorastaan itsetuhoista, koska iski hirveä hinku kokeilla sittenkin vähän.

Sen sijaan Lysti jumppasi ulkona kivien päällä ja Lykky sisällä tasapainotyynyn päällä. Lykky osaa nyt pyörähtää puoli kierrosta etutassut tyynyllä. Molempien kurreasento on aika hyvällä mallilla.

Lysti näytti tässä välillä omenavartaloiselta, koska söi puoli kiloa kuivattuja banaaneja. Salaa oli pussin napannut keittiön pöydältä. Rohmu.

Eilen töiden jälkeen otin Lykyn mukaani ulkokentälle. Tarkoitus oli harjoitella ylösmenokontakteja vedättämällä, mutta ei koira niihin osunut, vaikka jäin taakse tai olin vierellä. :S Palasin ihan alkeistasolle. Silti onnistumisprosentti oli ehkä 70 prosenttia. A:lle Lykky osui joka kerta. Keinulle 50 % "varmuudella", puomille ehkä 60 %:sti. Poika sanoi autolle mennessäni, että "älä loukkaannu, mutta tuo Lykyn osuminen näyttää ihan arpapeliltä". Valitettavasti hän oli oikeassa.

Illalla kävin rentouttavalla 4 km:n kickbike-lenkillä Lystin kanssa. Satoi. Matka tuntui ihan sopivalta. Lysti ravaa tasan metrin päässä. Otettiin vähän kovempiakin vetoja, joissa se laukkasi. Näytti nauttivan.

Tänään rokotutin Lykyn. Sen rokotukset jotenkin unohtuivat steriloinnin jälkimainingeissa ja olisivat vanhentuneet kuukauden päästä. Painoa oli 26.3 kg. 1-vuotisrokotusten jälkeen se on vahvistunut 3 kg:n verran. Ostin myös Seresto-punkkipannan. Toivottavasti se sopii.

Äsken tulin koirien kanssa tunnin luontokävelyltä. Lunta  on vielä ihan vähän jossakin, mutta enimmäkseen on sulaa. Pihalla tepasteli västäräkki. Kesä tulee ihan pian, jos vanhoihin sanontoihin on uskomista.

Tuo harmaa iso vaakaviiru on sälekaihdinta.
Pienempi harmaa sen alla on västäräkki.

Ei kommentteja: