lauantai 23. toukokuuta 2015

Kisoissa Lystin kanssa

Tänään oli kotikaupungissa kisat, joihin osallistuin Lystin kanssa. Tuomarina toimi Allan Mattsson.

Eka rata oli hyppäri. Heti alussa oli takaakierto, jatkui slalomina ja välistävetona. Lysti tuli hyvin mukana. Myöhemmin radalla oli kohta, missä oli saumaa saada koira väärään u-putken päähän, mutta ennakoin sen hyvin ja Lysti sujahti oikeaan päähän. Toiseksi viimeiselle esteelle piti tehdä takaakierto, emmin viskin ja pakkovalssin välillä ja lopulta päädyin kökköön viskiin. Nollalla maaliin ja sijoitus 2.

Toisella radalla, agilityradalla, oli yksi takaakierto, muuten oli varsin suoraviivaista menoa. Tsemppasin itseni ohjaamaan kunnolla. Lysti otti puomin ylösmenolta vähän epäröidyn näköisen vitosen, oli kyllä tassu tosi hilkulla. Tässä tunnelma vähän lösähti. Kepeille vienti oli yllättävän haastava, varsinkin kun valssi loppui väärään kohtaan, joten siitä toinen vitonen. Kympillä maaliin. 

Startattiin ekana. Lähdössä Lysti oli kiltisti ja jälkimmäisellä radalla otti kontaktit opetetusti. Toivon, että puomin ylösmenovirhe on tilastopoikkeama, mutta pitää nyt vahvistaa niitä. Nämä taisivat olla Lystillä viimeisimmät kisat ennen SM-kisoja, ellen nyt riehaannu vielä jonnekin ilmoittamaan. Riippuu tassuistakin. 

Ei kommentteja: