torstai 30. heinäkuuta 2015

Ryhmäreeni

Olemme jatkaneet ulkoilupainotteista elämää. Erityisesti Lykyn kanssa ollaan lenkkeilty Projekti Vireen ajatuksin. Koiruus on ollut upeassa mielentilassa. 

Ryhmätreeniin otin molemmat mukaan. Lykyllä menin ohjattua treeniä, Lystillä hallissa omia kuvioita. 

Lykky: Radalla oli laajojen valssien paikkoja (onnistuivat kaikki), kirmaisu putkesta puomille (jos sanon puomi-käskyn uudelleen putken jälkeen, koira täsmää tassunsa), takaakierto-persjättö (Lykky piti riman), viskileikkaus, hankala kepeille vienti putken jälkeen (piti kääntää koiran linja aika jämäkästi), pituudelta putkeen (no problemos) ja okserilta putkeen kääntö (Super-Lykky piti rimat ja minä onnistuin valssissa ja käännössä). Startissa hypnotisoin Lykyn vieheellä, mikä tapahtui nopeasti.

Sisällä Lystin kanssa otin kepeillä takana leikkaamisen, tiukkoja käännöksiä ja kontaktit. Lysti oli into piukassa, koska oli kerännyt kateellisuusviettiä autossa Lykyn harjoitellessa. Lystikki olisi komentanut ja varastanut kontaktilta, mutta olin tyly ja treeni sujui lopulta suunnitelmieni mukaan. Eipä silti, ilo oli katsoa innosta ratkeamaisillaan olevaa koiraa.

Ei kommentteja: