torstai 17. joulukuuta 2015

Villihullun kanssa ryhmätreeneissä

Lykky on viimeksi harrastanut agilitya 29.11. Sen huomasi innosta. Marja opetti. Mentiin joulukuusirataa, mikä oli viime sunnuntain valmennuksessa. 

(c) Marja Lahikainen (julkaistu Marjan luvalla)
Eka yrityksellä Lykky haki u-putkesta (16) tullessa hyppyjä, vaikka piti mennä putkeen. En ohjannut kunnolla. Vastakkaisella kädellä napakasti ohjaten koira tuli putkeen. Takaakierron (12) tein eri puolelta kuin oli tarkoitus. Takaakierrot 6 ja 12 olivat pakkovalsseilla parhaat. Sitten taidettiin tehdä rataa nollalla.

Toisella kierroksella otettiin lähtö niin, että olin kaukana suoran putken vierellä lähettämässä. Lykky haki toisen hypyn hienosti, vaikka olin kaukana. Kokeiltiin tämä molemmilta puolilta ja se toimi yhtä hyvin. 

Testattiin seuraavaksi leijeröimistä, ohjasin hypyt 5-7 ja 11-13 ilman takaakiertoa putken toiselta puolen. Lykky eteni varmasti. Harjoiteltiin myös kaukaa takaakiertoon ohjaamista, mutta siinä oli vaikeuksia. Huomaa, ettei olla sitä treenattu aikoihin. Jätin harjoitukset taannoin vähemmälle, koska Lykky alkoi hakea hyppyjen taakse suorissakin paikoissa. 

Hajutreenejä on jatkettu. Lysti menee innolla maihin eli on oppinut uuden ilmaisun hyvin. Lykky nuuskuttelee tarkasti. En muista joko kehuin, mutta hienolta näytti, kun se löysi vaniljan takan tuhkaluukun takaa. 

Viikko sitten annoin Lystille siedätyshoitopistoksen, sekin siis jatkuu.

Tänään kävin niskan fysioterapiassa. Sain jälleen akupunktiota ja kinesioteipit. Se tulikin hyvään saumaan, koska niska ja selkä olivat aika kipeät tällä viikolla. Uutena juttuna alan treenata pään kääntöjä, muistutella liikeratoja itselleni, lisäksi voin jättää kaulurin pois treenatessa. Kuntosalille palasin eilen, siihen alkaa tulla himo. 

Ei kommentteja: