maanantai 15. helmikuuta 2016

Agilitya

Tänään vietän vapaapäivää. Siitä meni pieleen yksi tärkeä osio, koska heräsin aamulla kännykän herätykseen. Olin unohtanut laittaa sen pois päältä. Olisin varmaan nukahtanut uudelleen, ellei olisi harmittanut liikaa. :)

Agilityhallilla oli Mustosen Saijan valmennuksen rata. Otin molemmat koirat halliin. Lystin pidin huilivuorollaan kiinni. Lykkyä pidin irti aidan takana ja sieltä se kerran tuli harrastamaan tupla-agilitya. Käskin sen aika möreällä sävyllä takaisin aidan taakse. Sitten pysyi.

Lystin kanssa panostin alastulokontakteihin ja palasin palkkaamaan ruualla hyvästä 2 on offista. Harjoittelimme keppikulmia ja itsenäistä pujottelua. Japanilaisia treenasimme. Kaiken kaikkiaan Lysti teki hyvin ehjää rataa koko ajan.

Lykky kaatoi heti alkuun kahdesti pituuden kalikan, johon paneuduimme joksikin aikaa. Vahvistelin sillä lähtöä ja itsenäistä pujottelua. Treenasin myös japanilaista. Yritin ohjata ulkokautta takaakiertoja, en edelleenkään pidä ohjauksesta eikä sen onnistumisprosentti hyvä olekaan.

Sitten nautimme talvisäästä ja hiljaisuudesta. Kohta voin kaivaa esiin lumikengät, joilla tulee toivottavasti käveltyä edes kerran tänäkin vuonna.

Ei kommentteja: