tiistai 22. maaliskuuta 2016

Lomalla, hallilla ja ulkona

Aamulla oli rapsakka keli, pakkasta -15. Onneksi aurinko lämmittää nopeasti. Otin molemmat koirat hallille. Ne saivat taas katsella toistensa suoritusta, Lykky irti ja Lysti kiinni. Vaihdoin niitä tiheään ja systeemi tuntuu järkevältä. Saan pakasta aina vähän huilanneen koiran, jonka ei tarvitse revitellä maitohapoilla. Lisäksi saan molemmille kisamaisen vireen.

Lystillä tein viime perjantain radan ensin kokonaan. Sitten treenasin persjättöjä, valsseja ja erilaisia keppikulmia & taas tiukkaa takana leikkaamista. Eka kerralla Lysti ei tiukkaa kääntöäni kestänyt, uusinnalla kyllä.

Lykyllä harjoittelin takaakierto-persjättöjä ja persjättöjä yleensäkin. Minun pitää olla tosi ajoissa, jottei rimat kolise. En tiedä, tuleeko niistä ikinä kisaohjauksia. Harjoittelin myös eteneviä valsseja. Kepeillä testasin tiukan takana leikkaamisen, hyvin Lykky sen kestää. Taidettiin mennä puomi kerran, ylösmenossa ei ollut valittamista.

Lystille olen aikoinaan täyttänyt Lohen geenitutkimuksen arkuuskyselyn ja on annettu myös verta geenipankkiin. Tuli ilmoitus, että Lystin geenejä on analysoitu ja pyydettiin päivittämään kysely. Jännää, jos sieltä tulee joskus enemmän infoa.

Iltapäivästä käveltiin jäällä hangen päällä. Siellä oli juuri sopivaa. Alusta ei ollut liukas ja upotti vain sentin verran. Kysyin kalastajilta jään paksuutta. Teräsjäätä on kuulemma 40-50 cm ja päälle kohvajää. Vielä ei ole pelkoa plumpsahtamisesta.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mä oon myös täyttäny H.Lohen käyttäytymiskyselyn ja kuukausi sitten tuli sähköpostia että toivoisivat verinäytettä. Täytyis kyllä käydä ottamassa verinäyte, koska olis kyllä huippua jos joskus tuosta käyttäytymiskyselysä tulis tuloksia. Monet tutut oli saanu samanlaisen sähköpostin, joten näyttää kyllä hyvälle sen suhteen :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiva tosiaan on olla mukana tuollaissa projektissa! Ties mitä se vielä poikii.