lauantai 12. maaliskuuta 2016

Minikolmosissa

Nonnih. Korkkasin minin ohjaamisen ihan virallisesti ja kaverina oli parson Loru, jonka lainasta kiitän Marjaa. Kylkiäisenä sain koiran lämmittely- ja jäähdyttelypalvelu & eväät, joten ei hassumpi diili. :)

Eka radalla alussa haparoin. En uskaltanut tehdä alkuun persjättöä, joka olisi ollut sujuvin ohjaus. Aloitin huonoa kökkövalssia, joka jäi kesken. Tästä huolimatta päästiin samaan tahtiin. Radan takaosassa vaihdoin slalomissa valssin puolta, minkä seurauksena ohjasin Lorun keskimmäisen hypyn ohi. Siitä kielto. Pitäisi jo tietää, mitä näistä "ideoista" seuraa. Vitosella maaliin.

Toisella radalla mentiin alusta saakka paremmin yhteistyössä. Mutta oih, loppusuoralla ohjasin Lorun pitkittäisen hypyn ohi, siitä kielto. Maaliin luulin meidän tulleen vitosella, mutta puomin ja A:n alastuloilta olin vapauttanut ksiakaverini aavistuksen liian aikaisin, joten keräsimme 15 virhepistettä.

Viimeisimpänä oli vuorossa hyppäri. Tavoitteena oli tehdä rentoa rataa rohkeammin ohjaten. Sillä asenteella saatiinkin nolla ja tultiin sijalle 7. Tässä on video viimeisimmästä radasta: 


Oikeasti on kuumottavaa ohjata koiraa, joka tekee nollan, jos ohjaaja ei mokaa. Loru tulee nätisti ohjauksiin ja tekee sen, mitä käsketään. Siinä on jotakin liikuttavaa, miten pieni luppakorva luottaa.

P.S. Auringonpaisteessa takakontin lämpötila nousi 24 asteeseen ja laitoinkin sen lopulta ilmahakaan. Kesä tulee.

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Onnea vielä nollasta! :) Aurinko kyllä lämmittää jo ihan selvästi! Ei enää tosiaankaan kauaa ja on kesä!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

No kiitos! Kyllä se nolla aina lämmittää - ja onneksi taas aurinkokin!