torstai 22. joulukuuta 2016

Eläinlääkärireissut jatkuvat

Lystikin verikoevastaukset tulivat eilen. Hyvin kattava paketti näytti kaiken olevan kunnossa. Joskus on haima- ja munuaisarvot olleet koholla, nyt nekin olivat hyvät.

Lykky on taas merkkaillut, kuten joskus ennenkin. Välillä ne pissivät Lystin kanssa kilpaa samoille kummuille. Vein senkin pissinäytteen eläinlääkärille samaan syssyyn, jotta tulee infektio suljettua pois. Iltapäivästä tuli Lykyn vastaukset ja niistä huoli vasta alkoikin. Virtsassa on verta ja bilirubiinia, mikä voi viitata vaikka mihin. Tsekkasin illalla virkeän koiran, joka ei ollenkaan tajunnut, kuinka sairaaksi se oli mielessäni muuttunutkaan. Mahaa se ei aristanut eikä ylimääräisiä möykkyjä tuntunut mahassa tai imusolmukkeissa. Silmänvalkuaiset olivat valkeat ja ikenet normaalin väriset. Tänään käytin sen verikokeissa. Niistä soitetaan huomenna, jos ovat ihan vinksallaan. Tiistaina koira tsekataan tarkemmin. 

Tämä ei nyt kuulu samaan sarjaan ollenkaan, mutta aamulla hajosi 2-vuotias pyykkikone, jonka takuu on umpeutunut muutama kuukausi sitten. Samalla, kun käytin Lykyn verikokeissa, yritin tavoitella joululomille siirtyviä korjaajia. Yhden sain kiinni, korjausarvio oli 240 euroa ja korjuu olisi tapahtunut ensi viikolla. Lekurista palatessamme ostin uuden pyykkikoneen, joka tulee huomenna. Kaipaan vanhaa Siemensiäni, joka pelitti loputtomiin pelkällä hiilten vaihdolla.

Mutta takaisin Lykkyyn. Koko illan pyörittelin mielessäni kaikkea, mitä sen kanssa on tehty. BH:sta lähtien kaikkeen agilityssa, siihen upeaan tunteeseen, kun kisoissa "alla" kiitää Hornet. Kaiholla mietin sen omalaatuista tapaa tervehtiä örisemällä mattoa vasten ja olla mukana kaikessa. Miun pieni Pössykkäin, tule kuntoon. Tämä ei voinut olla tässä.


4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ikävää ahdistusta just joulun alla. Ei se varmaan ole mitään vakavaa, toivotaan niin. Minä en edes osaa kuvitella kaikkia vaihtoehtoisia selityksiä, kun ei ole mitään lääketieteellistä asiantuntemusta.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Tuossa tuo meidän sairas sohvalla makoilee ja on niin hyväkuntoisen oloinen kuin koira voi olla. Toivon, että kaikki skenaarioni osoittautuvat vääriksi. Toisaalta vastauksista kerrottiin sen verran vakavaan sävyyn, että valmistaudun johonkin.

Veera kirjoitti...

Voi ei, huolta teilläkin :(

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Näin sitä yhtäkkiä tilanteet muuttuu. Onneksi Lykky voi hyvin (on suorastaan villi, syö ja juo normaalisti), mikä saa toivomaan, että tiistaina huoli olisi pois pyyhkäisty.