sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Vähän typerä päivä

Olin varautunut lähtemään molempien kanssa agilitykilpailuihin, mutta 17 asteen pakkanen ja lämmittämätön halli saivat perumaan suunnitelmat. Harmitti, mutta olisin jäätynyt itse enkä olisi pystynyt pitämään koiria tarpeeksi lämpiminä. Loukkaantumisriski olisi ollut liian iso.

Kävin täällä päässä Lystin kanssa treenaamassa kontaktit ja uutta rataa. Siinä oli hankalat keppikulmat x 2, jotka  aiheuttivat ongelmia. Muuten koiruus teki hyvin ja kuuliaisesti. Sen lisäksi se pääsi tunnin lenkille, millä nautti laatuajastaan. Eikä täällä noin muutenkaan olla lojuttu. Eilen molempien kanssa käytiin pitkällä ja lumisella metsälenkillä.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hallissa oli vain -7 astetta :) Moni muukin pitkämatkalainen teki saman ratkaisun. Mutta ikävä, etten päässyt teitä fanittamaan :(

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Tuokin vielä, että hallissa oli noin paljon lämpimämpi. Tosi perusteellisesti pohdin, mitä tehdä. Lykyn päätin heti jättää pois. Mutta sitten ajattelin Lystiä, en voinut 8-vuotiasta laittaa huonosti lämmiteltynä radalle. Eikä nuo omatkaan tuki- ja liikuntaelimet ihan priimaa ole.