keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kiva treeni

Pakkasilla olemme harjoitelleet kotona paikalla pysymistä, maahanmenoa, sivulletuloa ja kapulan pitämistä.

Pakkaslukemat laskivat ja ajoin koirien kanssa hallille. 

Lystikki haukkui ja pyörähteli innosta. Sen kanssa tein rataa, jossa piti irrota. Lysti sen osasi. Takaakierron ohjaaminen ulkopuolelta onnistui. Keppien leijeröinti sujui. 

Giblikki teki treeninsä kahdessa osassa. Ensin mentiin vain suoraa ja mutkaputkea, sitten lähetyksiä putkiin sivumpaa ja kauempaa sekä sokkoputkea. Sitten pentu sai treenata speedbumpeilla diagonaalit ja okserin. Nyt laukka osui diagonaaleihin oikeammin. Lopuksi harjoiteltiin suoran putken kautta hypyn takaakierrot x 1/puoli ja 180 asteen käännökset 1/puoli speedbumpilla. En halua taivutella pentua vielä liikaa, sitä paitsi se käätyy pienesti ja oikealla laukalla. Harjoittelimme samalla lähdössä pysymistä ja lähetyksiä eri paikoista. Pentu ei varastanut kertaakaan. Gibli on mainio yhteistyöhaluinen pieni koira!

Tämän jälkeen kävelimme lumituiskussa. Jatkan espanjankielen kurssia. :)

Gibli painaa tänään 19 kg. Sen paino kulkee tismalleen kasvukäyrää pitkin. Jos ennuste pitää paikkaansa, se painaa vuoden iässä 21-22 kg. 

Olen kytännyt auringonpaistetta, jotta voisin ottaa koirista kuvia. Aurinko on vilahtanut vain silloin, kun en ole päässyt kuvaamaan. Harmittaa.

P.S. Sain koostettua loukkaantumiskyselyn tulokset. Ne löytyvät täältä.

Ei kommentteja: