lauantai 1. kesäkuuta 2019

Kisoissa Giblin kanssa

Tässä on nyt "lähellä" kisoja, joten käydään niissä Giblin kanssa.

Tänään oli Nyberg tuomarina, joka teki yhtä kivoja ratoja kuin ennenkin.

Eka rata oli hyppäri, jolla Gibli teki nollan ja voitti. Ennen keppejä käännös venyi. Tästä on video

Toka rata oli agilityrata. Tein sen, mikä ei ole ennenkään toiminut: muutin kiemuraisen alkuun ohjaussuunnitelmaani. En kääntänyt sitä toiselle hypylle, kuten ajattelin, joten Gibli ajautui väärälle linjalle. Törmättiin just siinä Giblin kanssa, onneksi suht kevyesti, polveni osui Giblin kylkeen. Rata hajosi ohjauksellisesti ja hylkäys siitä sitten tulikin, mutta muuten olisi ollut hieno. Gibli piti rimat, pujotteli hyvin ja otti kontaktit.

Kolmas rata oli myös agilityrata. Siinä heti alkuun suoran putken jälkeen Gibli haki ylimääräisen hypyn. Jouduin ohjauksellani blokkaamaan puomin, joten tuo hyppy jäi liian vähälle huomiolle - ja unohdin putkijarrun. Muita virheitä ei tullutkaan. Gibli otti hienosti kontaktit, pujotteli hyvin ja piti rimat. Pari linjaa/kaarrosta ohjasin huonosti.

Gibli on ollut kohtalaisen levoton ennen startteja. Nyt ennen toista ja kolmatta starttia se rauhoittui mussuttamaan leluaan, ja etenkin - tästä olen iloinen - haistelemaan nurmikkoa, piehtaroimaan ja makoilemaan antaumuksella. Oi että, kun sen mielentilan saisin jatkossakin. Kultainen Gibli.

Jäi oikein hyvä mieli.

Lysti oli hyvässä hoidossa. Sillä aukesi viikolla peräti kolme tassua - ehkä juuri leikatulla nurmikolla juokseminen oli liikaa. Ne ovat onneksi umpeutumassa.

Ei kommentteja: