lauantai 25. huhtikuuta 2020

4395 - 199 - 61- 177

Yllä on taas Suomen koronaluvut: todetut tapaukset, sairaalahoidossa olevat, teholla olevat ja menehtyneet.

Suomi onnistui käyrän latistamisessa. Silti inhottavan odottavat tunnelmat jatkuvat. Kaupassa käyminen on yhä epämiellyttävää. Vianor oli kyllä upea! Lupaustensa mukaisesti vaihto onnistui kontakteitta. 

Tämä on mielenkiintoinen ja minusta ahdistava dokumentti siitä, kuinka Kiina, Taiwan ja Japani ovat ratkaisseet ongelman. Linkki vie Yle Areenan sivuille. Sittemmin Japaniin on julistettu hätätila ja ensihoidon tilan on kuvattu "romahtaneen".

Katsoin nokkelaa videota Youtubesta, missä "maalis-huhtikuun henkilö" tulevaisuudesta kertoi äimistellen ja naureskellen tammikuun henkilölle, millaista elämä tulee olemaan parin kuukauden kuluttua. "Ai että olet lähdössä matkoille... - Eheiiii... - Ai kiire harrastamaan...? - Eheiii..." Onhan tämä muutos ollut ällistyttävä: työt, kaupassa käyminen, harrastukset, matkustaminen, jne.

Lysti toipuu, mutta on yhä väsynyt. Ruoka maistuu ja maha toimii normaalisti. "Lenkeillä" se väsähtää nopeasti. Eilen käytiin lyhyttä (200 m?) metsätietä pitkin rannalla. Käveltiin hitaasti. Alun se oli pirteä. Palatessa se väsähti ja kannoin sitä jonkin matkaa autolle. Harmitti, että olin antanut sen olla irti, mutta ajattelin sen osaavan itse määrittelevän tahtinsa parhaiten.

Gibli on harjoitellut esineiden ilmaisua. Muuten en pääse kehumaan treenien määrää.

Ei kommentteja: