torstai 20. elokuuta 2020

7842 - 8 - 0 - 334 - Mustikkaa ja agilitya

Hyvin kesäiset ilmat ovat jatkuneet. Olen käynyt miltei joka päivä poimimassa mustikoita. Koirat ovat siinä ohessa syöneet mustikoita ja uineet. Nyt minulla on hellalla mustikkakiisseliä, mustikkapiirakkaa ja jääkaapissa tuoreita mustikoita. Ei minulla ole niitä ikinä ennen ollut "liikaa". Pakkasessakin on jo riittämiin.

Peruin lauantain agilitykisat helteen vuoksi. Perille oli luvattu 26 astetta, mikä menee yli rajan, jonka olen asettanut Giblin kanssa kisaamiseen. Olisi tehnyt mieli kisata pitkästä aikaa, mutta olen luvannut Giblille, etten vie sitä hellekisoihin. Se ottaa niin lämpimät sellaisissa olosuhteissa.

Kävin Giblin kanssa lyhyesti treenaamassa agilitya tiistaina. Rakennettiin A. Virtasen hyppäristä osa. Eka kerralla ohjasin löysästi ja tehtiin "hylky". Toisella päästiin pidemmälle, testasin japanialaista, minkä koira osasi, ja kolmannella tai neljännellä tehtiin jo nolla. Siihen sitten lopetettiin. 

Hyvää: japanialainen, siivekkeen ympäri pyöritys, ohjattavuus, pujottelu, valssin kesto sen jälkeen, takaakierto (vaikka olin itse myöhässä).

Ei kommentteja: