sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Happy Dog Clarionissa

Yövyin vuosi sitten Giblin kanssa lentokentän Hiltonissa. Tänä vuonna vietimme uuden vuoden Aviapoliksen Clarionissa, missä on hieno Happy Dog -teema. Gibli ei ole paukkuarka eikä tänäkään vuonna reagoinut raketteihin, mutta en halua myöskään altistaa ylettömälle metelille ja teki mieli irtautua arjesta.

Tapahtuma on hienosti järjestetty. Etukäteen tuli sähköpostissa infoa. Sai valita ruuhkien välttämiseksi sisäänkirjautumisajan, illallis- ja aamiaisajat. Illallisen sai syödä ravintolassa ilman koiraa, koiran kanssa tai viedä ruuan huoneeseen. Söimme ravintolassa ilman koiraa. Buffetissa oli runsaasti valikoimaa: alku- ja pääruuat sekä jälkiruuat. Ruoka oli herkullista ja maukasta. Ihanalta näytti ruokapuoli, missä koirat olivat mukana. Siellä ne pötköttelivät lattialla omistajiensa vierellä. Koirille oli tarjolla oma ruokabuffetti. Illalla oli stand up, paikalla sai olla myös koirat. En ottanut Gibliä mukaan sinnekään. Hotellissa on luonnollisesti myös sauna ja kuntosali, mikä on harvinaisen hyvin varusteltu.

Joskus kisareissulla Gibli on ollut hotellihuoneessa levoton ja olen vienyt autoon, kun olen käynyt aamiaisella. Nyt testasin asettumista ja hyvin sujui, joten uskalsimme poistua hotellihuoneesta huoletta. Aina kun palasimme huoneeseen, oli hipihiljaista, kunnes jonkin ajan päästä kuului tömpsähdys, kun koira hyppäsi sängystä alas. 

Hotellivieraina oli kuulemma 310 koiraa. Ja niinpä koiria näkyikin joka paikassa. Kiittelin Giblin sosiaalisuutta ja välinpitämättömyyttä. Paikalla olleet muutkin koirat käyttäytyivät hyvin. 

Hotelliin sisälle paukut eivät kuulu, mutta ulkona kuuluu kauempaa ammuttujen rakettien pamaukset. Gibli ei niihin tosiaan reagoi, mutta Lysti olisi todennäköisesti kiinnittänyt huomiota. 

Oli kivaa.


Alkupalapöydästä


Ei kommentteja: