sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Treenit ja tintin pelastus

Varasin treenihallin puoleksi tunneksi. En tiennyt, että rataa saa muokata mieleisekseen viikonloppuisin, joten se oli erilainen kuin mihin olin asennoitunut, mutta ei se haitannut. Olin miettinyt 2 esteen "ratoja". Toisaalta sainpa muokata rataa itsekin. (Siirsin yhden hypyn ja keppejä.) 

Giblin treenit:

  • "Kiihdytyskahdeksikko"
  • Kepit loivaan avokulmaan, sujui kerrasta. Keppien vierellä juostessani huomasin, etten todellakaan ole kunnossa. Otti henkeen. 
  • Putkesta eteneminen ja takaakierto
  • Keinu leijeröiden
  • Hypyltä käännös: Putki syötti takaakiertoon, minkä Gibli ensin tekikin. Ohjasin sitten tarkemmin.
  • Kepeiltä poispäinkäännös: Gibli ottikin hypyn eikä putkea, koska en kääntynyt tarpeeksi, mutta itse ohjaus siis toimii.
Siinä se aika menikin. Puolesta tunnista kulutin alusta 10 minuuttia Giblin lämmittelyyn ja hetki meni uusien kuvioiden suunnitteluun.

Seuraa hyvinkin keski-ikäisen horinaa: Jäljellä oli vielä tintin pelastus. Hallissa oli 2 talitinttiä, jotka kävivät sääliksi. Päätin kokeilla vanhaa kikkaa ja kerron sen nyt tässä, jotta joku lintu voisi muuallakin päästä ahdingosta. Sammutin hallista valot ja avasin ulko-oven. Ideana tässä on se, että lintu lentää pimeästä valoa kohden. Olen tehnyt tämän kerran vanhalla työpaikalla 2-kerroksisessa toimistossa ja kerran vanhassa treenihallissa. Se toimi molemmilla kerroilla. Nyt ongelma oli se, että hallissa on ovia ja ikkunoita ympäriinsä eikä mitään sälekaihtimia, joten valoisia "ulosmenoaukkoja" oli kymmeniä. Epäilin, ettei konsti toimi tai että pahimmillaan linnut lentävät ikkunoihin. Aliarvioin pienet sivekkäät. Meni 30 sekuntia ja molemmat olivat lentäneet vapauteen. Tuli harvinaisen hyvä mieli.

Illalla jumppasin Giblin: tason yli eestaas, seisominen-kumartuminen-lankku-etutassut-istu-seiso ja vinossa seisominen. Lopuksi venyttelin Giblikin.

Oma kurkku tuntuu nyt illalla siltä kuin olisi hiihtänyt tai juossut pakkasella liian lujaa. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä Tintti-vinkistä ja mukava kuulla, että olet parempi 😊 !

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Mitä sitä ei lintujen eteen tekisi. :) Ja kiitos!