perjantai 11. helmikuuta 2011

Toko-videoita

Tänään tuli sitten tokoiltua tuplasti. Ulkona otetulta videolta löytyy muutama vino perusasento ja melkoinen käännähdys luoksetulon pysäytyksessä jne. Tehtiin liikkeet peräkkäin ilman toistoja. Ruokaa tuli joka liikkeen jälkeen, lopuksi lelupalkka, jota Lysti osasi odottaa. 

Toisessa videossa treenataan kaukoja. Olisi varmaan kannattanut tehdä "oikeassa" järjestyksessä s-i-m tai i-s-m, mutta tein näköjään noin. Keskeneräiset ovat joka tapauksessa. (Videon alareunassa lattialla näkyy nykyinen olinpaikkani, matto ja tietokone.)


4 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Lystin seuruu on nättiä! Oon kade tosta tiiviistä kontaktista. Yks nimeltämainitsematon merle tykkää edelleenkin kytsiä ääniä ja ohikulkijoita. Nyt meinaa myös hajut viedä kevään myötä.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Voisi seuruu vietikkäämpääkin olla, mutten osannut niin opettaa. Lysti oli yllättävän hyvässä vedossa. Se ei välittänyt, vaikka naapuri raastoi lapiolla portaita (ääni kuuluu videolla). Häntäkään ei meidän kuvauksemme haitannut, kysyin varta vasten.

Sara kirjoitti...

Lysti tekee nätisti! Hieno luoksetulokin. Ennakoiko se takapalkkaa vai ajautuuko muuten vain vähän poikittain tuossa seisomaanpysäytyksessä? Hukka nimittäin takapalkasta tietäessään kääntyy sivuttain siinä seisomisessa. Hitsi mikä ennakoiva sika. :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ai "vähän" poikittain. ;) Lysti tosiaan ennakoi takapalkkaa ja ennakoi jo pysähtymistäkin. Videolta näkyy kuinka laukka muuttuu ylöspäin suuntautuvaksi ennen käskyä. Vielä yksi juttu luoksetulosta: maahanmenossa olen vasta häivyttämässä käsikäskyä (oikean käden liike).