lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannusta

Kait juhlapyhien tarkoitus olisi saada joku erottelu normaalipyhään varsinaisen juhla-aiheen lisäksi? No ei tullut erottelua. Tällä kokoonpanolla en uskaliaasta ja lämpimästä kutsusta huolimatta lähtenyt sotkemaan isäni asujaimistoa, joten nysvättiin kotona. Noh, juhannuslaulun esitti tutuksi käynyt duo:


Ja tänään korkattiin pk-kenttä. Ei ollut muita. :D Sitä samaa perus-tottista jauhetaan. Seuruuta, luoksetuloa, pysähdykset (nyt kotona jo 1.5 sek, ollut juhannuksen projekti), istumiset, maahanmenot, takaakierto sivulletulossa, palkan rauha ja irrotus. En muista olenko aiemmin kommentoinut - mutta jos Lysti oppi jutut kerrasta, niin tämä Lykke-Lii ei opi. Toivottavasti opittu jää muistiin ja koira toimii joskus kuten junan vessa? Mutta tänään taas tällaista perusjuttua ja huomio vireessä. Ikävä huomata, että toistan omia virheitäni - en ole kunnolla iloinen, kun koira pelittää. Tässä poikani ottamia kuvia tältä päivältä:

Aloitetaanko? (Tämä taitaa oikeasti olla istumisesta. Kyttään, että koira istuu ennen palkkaamista.)
  

Luoksetulo kiinnipitäjän näkökulmasta (Kuva suurenee klikkaamalla.)

Luokse


Imutusseuraamista

Kontakti (poika tuli kuvaamaan käteni yläpuolelta, pentu ei välittänyt)

Rauha ja jotakin kiinnostavaa
Hitto, että tuo pentu on rasittava. Mutta sitten kun se on kuten tuossa rauha-kuvassa, niin se saa kaiken anteeksi. (Lisäys seuraavana aamuna: ja nukkuessaan.)

Ei kommentteja: