tiistai 5. heinäkuuta 2011

Rallatus-tottista ja rokotukset

Eilisiltana tokoilin Lystikin kanssa: seuraamista sisältäen kiemuroita, sivuttaisaskelia, peruutuksia, pysähdyksiä juoksusta ym., jäävät ja luoksetulo pysäytyksineen. Lysti teki ihan täpönä ja hyvin muisti jutut vaikka edellisestä kerrasta on aikaa. Tänään kävin sen kanssa aamulla metsälenkillä.

Lykyn kanssa kävin tänään kentällä tottistelemassa riekkuen, teemana siis hyvä vire ja tekemisen into. Istumiset x 3 olivat nopeita, seisomisessa x 3 se kestää jo 2 sek paikoillaan, maahanmenot x 3 sujuvat vähemmällä käsiohjauksella. Seuruussa juostiin ja kiemurreltiin. Tottistelun jälkeen juoksenneltiin yhdessä metsässä, ei repinyt minua saalinaan. ;) Kiva oli. Patukanpitoharjoituksista ei sisällä tullut yhtään mitään. Lykky tarjosi vaihtoehtona joko vimmattua repimistä ja riepottelua tai sitten rauhavaiheessa lupsautti lelun pois suustaan. Jatketaan treeniä.

Rokotusreissulle vein autosta yhden koiran kerrallaan. Lysti sai kennelyskää vastaan tehosteen. Se painoi 23 kg, varmaan on nyt aika lähelle ihannepainoaan. Vyötärö erottuu ja mahalinja nousee, mutta lantioluut eivät tunnu liian luisevina. Aiempi 21 kg on sille liian vähän. Jauhetut broilerinsiivet ovat salaisuus, realistisesti ajateltuna myös vähentynyt liikunta pennun tulon myötä. Lykky sai viimeisimmän penturokotuksen, painoa on nyt 16 kg. Se oli taas villin innokas vastaanotolla. Nuo koirat ovat kuin yö ja päivä.  

Aamulla fysioterapeutti avasi nikamalukkoani varoen visusti repimästä alempana rangassani olevia arpeutuvia pullistumiani. Vähän helpotti, mutta jkv jäi kireyttä vielä. Hermotesteissä on edelleen positiiviset löydökset, pullistumat eivät ole vielä täysin vetäytyneet ja tämähän on näkynyt istumatyön hankaluutena ja ajoittaisena vihlontana. Suuntaus on sentään oikea.

Ei kommentteja: