torstai 20. lokakuuta 2011

Tottistelut ja pujottelut

Pientä tottistelua nurmikolla: Lykyn kanssa verilettupalkalla maahanmenot vasemmalta puolelta kävelystä ilman kumarruksia ja käsiapuja, osasi! Samalla lailla istumiset, paitsi vasen käsi oli ylhäällä - istui. Eteentulot ok, tarkkana saan olla ettei etutassut tule kengilleni. Tassuja en edes tunne, jos jaloissa on 4 numeroa liian isot kumisaappaat. :) Sinisellä patukkalelulla leikkiä, siitä rauha, luovutus ja uusi leikki.

Lystin kanssa pujotteluja 6 kepillä 5 cm kujalla, noin 5 pujottelua yhteensä. Lähetykset eri kulmista, myös takaviistosta. Heitin lelun keppien jälkeen tai se odotti siellä valmiina. Hyvä oli vire ja tällä leveydellä Lysti meloo. Kun saisin saman draivin suoralle keppilinjalle.

Kävin molempien kanssa erikseen ensin lyhyehköllä hihnakävelylenkillä. Lykky noteerasi autot, muttei osoittanut elkeitä jahtaamisesta. Toisten koirien ja ihmisten ohitukset pitää aloittaa ihan alusta. Nyt koiruus kiskoo niiden luokse häntä heiluen, hetkeksi malttaa tulla viereeni syömään verilettua.

Nyt on nilkassa jäitä, ohjeiden mukaan jäähdytän tuollaisen rasituksen jälkeen. Pääasia on se, että nilkka nyt selvästi toipuu.

Ei kommentteja: