tiistai 8. marraskuuta 2011

Videoita

Alla olevalla videolla Lykky harjoittelee sisällä perusasentoa ja seuraamista. Palkka on tiskipöydällä, jotta pentu miettisi. Se hamuaa edelleen kättäni, mutta kontakti on kuten kuuluu. Pörröttämistäni se ei arvosta lainkaan, vaan on anna ruokaa äläkä lääpi -tyttö. Lysti tulee kaveriksi videon loppupuolella. Sen turkki on aika vähissä talveen valmistautumisen vuoksi. Ilmiö näkyy erityisesti kaulassa. :)Tässä *klik* näkyy Lykyn ulkotottista. Kannattaa työntää suu täyteen lihapullia ennen kuvauksen aloittamista, nimim. Kete Rahkonen. Anteeksi siitä johtuva lintuemomainen efekti (näin sievästi sanottuna). Kamera ei kestänyt alustallaan, siksi kuvakulma on lopuksi vähän jännä.

Tässä *klik* on Lystin seuraamista ja luoksetulo. Pysähtyminen ei ole kovin napakka, olisi pitänyt olla takapalkka. Kamera löpsähti lopussa.

4 kommenttia:

laura kirjoitti...

Lykkyhän osaa jo kauheesti! Tosi skarpit ainakin on seisominen ja maahan meno :)

Eeva kirjoitti...

Lykky on kyllä taitava, ihan mali (lue: haluaa palkkaa). :) Minkäs kokoinen Lykky on tällä hetkellä?

Ja Lystikin näyttää kyllä tosi kivalta. Oletko saanut sitä tottumaan elämään paremmin vai onko se edelleen kotona töitä tehtäessä "parempi" (huono ilmaisu, mutta pointti selviää varmaan..)?

Sara kirjoitti...

Lykky on söpö! Ei mulla muuta.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Vähän "vastineita":

Seisomisiin haen vielä lisää skarppiutta. Aika kesken liike on muutenkin. :)

Lykky on Lystiä n. sentin korkeampi, paino on tasan 22 kg. Lysti hyytyy häiriössä, ja nyt varmaan vielä pahemmin, koska en ole jaksanut sitä enää siedättää. Tokokokeisiin mennään joskus, mikäli sen psyyke vahvistuu iän myötä tarpeeksi.

Lykky kiittää söpöyskommentista.