maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulutottis, osa 2 b

Piti vähän välikössä kokeilla, että miten se tottistelu menisi. Wubba-Konga on Lykyn lempilelu. Sujautin sen vasemmalle takin kauluksen alle. Koiruus tuli automaattisesti täpäkkänä sivulle ei vitsit me tokoillaan. "Seuraa" ja kontaktin pidosta vapautus. Toinen tällainen - virkeä ja täsmällinen elikko. Innostuneena 1-2 askeleen seuruuta x 3, palkka kauluksen alla. Edelleen energinen ja keskittynyt koira, jonka suu lussutti (hyvä merkki). Luoksetuloja 2 metristä niin, että kuolainen wubba oli leukani alla. Ihan suora tulo. Näitä x 3. Riekutusta lisää ja se siitä sitten. Ei se huono ole, mutta se on muistettava aktivoida huolella. :) Wubba pk-kentälle mukaan? - Kokeilemisen arvoista ainakin.

Perjantailta Sieni-holsku ja Lykky

Kävin töissä katsomassa ensi viikon ohjelmaa. Seisoin jonkin aikaa tietokoneen äärellä, siinä voi siis seisoa, koska on sähköpöytä, ja alkoi pyörryttää (ne helkutin lääkkeet), kunnes alkoi vihloa jalkoihinkin. On ihan eri asia puuhastella ja pötkötellä kotona kuin seisoa paikoillaan. Emmää taas tajua miten huomenna jaksan, mutta yritän.

3 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Ostin Gimmalle joskus Wubban "kun kaikki koirat pitää siitä", mutta ei..pallot on aivan ehdottomasti Gimmalle SE juttu. Ja Toukkis sai periä Gimman Wubban. :) Mutta siis ehdottomasti Wubba matkaan jos se on paras palkka!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Jep. :) Meillä taas Lysti ei voi Wubbaa purra kuin niistä päistä, se ei kestä sitä vinkaisua.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Siis purra niistä kangassuikaleista.