torstai 29. joulukuuta 2011

Näin päivän kuuluukin mennä

Aamupäivällä olimme agilityhallilla.

Lykyn kanssa tein hyppytekniikkana alastuloharjoituksen x 3. Viimeisellä toistolla lisäsin askeleella hyppyväliä, jotta tuli vähän mietittävää. En huomannut korjattavaa.

Varsinaisena agilityharjoituksena humputeltiin tarkoituksena tehdä enemmän esteitä ennen palkkaa. Kuvio oli siis hyppy, u-putki, hyppy. Välillä viimeisin hyppy oli takaakiertona. Sähäkkä elikko. :)

Renkaalla oli ongelmia. Se oli ensin maxi-korkeudessa ja Lykky oli unohtanut kokonaan koko jutun. Asetin sen mini-korkeudelle ja sitten se muisti mistä olikaan kyse.

Lysti oli vissiin kerännyt autossa itsensä energiaa täyteen. En muista onko se ikinä taistellut niin kovasti lelustaan. Lystin ohjelmassa oli sama hyppytekniikkatreeni x 3 kuin Lykyllä. Lysti otti viimeisessä välissä 2 laukka-askelta, sitten pärjäsi yhdellä, kun korjasin välin alkuperäiseksi.

Renkaan hyppyytin kahdesti, ei ongelmia. Sylkkäri onnistui hyppy, u-putki, hyppy -kombinaatiossa vihdoin. Siis tuntui luontevalta.

A:lla treenasimme kontaktia. Kerran Lysti jäi ylemmäs, mutta korjasi asemansa sitten oikeaan kohtaan. Muuten oli niin kuuliainen kuin ikinä. Mikään häiriökään ei saanut sitä erehtymään. Saman kuuliaisuuden kun saisin kisoihin.

Pujottelua otin 6 kepillä klo 4:stä. Lysti on selvästi älynnyt systeemin ja koska oli edelleen harvinaisen hyvässä vietissä, vonkaisi ennen sujahtamistaan ensimmäiseen väliin. Vaihdoin omia lähetyspaikkojani eikä sijainnillani näyttänyt enää olevan mitään väliä. :)

***

Iltapäivällä oli Lykyn tottistelun vuoro. Perusasennossa jälleen "seuraa" ja Maija häiriköi. Yhä paremmin Lykky tuijottaa silmiin, Maija saa jo hypelläkin.

Imutusseuraamalla mentiin yksi kierros, se oli hyvä. Toisella vire jo vähän laski eikä enempää tehty. Perusasentoa ja paria askelta tein pallo oikeassa "takataskussa", siinä Lykky hilkkusen jätätti. Pallo kauluksen alla päästiin noin kahdeksaan (?) askeleeseen ja tämä tuntui hyvältä, toistoja x 2-3. Ehkä tällä päästään imutusvaiheesta kokonaan eroon.

Luoksetuloja otettiin lopuksi lyhyestä matkasta. Lykky tuli suoraan, kun pallo oli leukani alla. Toisella jätti etäisyyttä kytätessään palloa. Kolmannella oli hyvä ilman mitään palkkaa. :D Vauhtiluoksetulossa alkaa into löytyä, tehtiin 2-3 kertaa.

Selkä on kivuttomampi, mutta rohtoja menee edelleen reilusti. Panacodia 5 per päivä, Neurontinia 1200 mg ja Arcoxiaa 1. Tarkistin, eivät olet edes dopingia.

Ei kommentteja: