tiistai 28. helmikuuta 2012

Sairastaminen jatkuu

Lystillä kulkee henki jo hieman paremmin. Herätessäni se oli vallannut Lykyn vakiopaikan polvitaipeestani ja Lykky haki paikkaa kylkeni vierestä. Lystin ahdistus-yskimis-oksennuskohtauksia tulee harvemmin eikä se koko ajan köhise. Oireet kuitenkin provosoituvat herkästi. Jos koira sisälläkään vähän kävelee, syö tai käväisee ulkona, seurauksena on kakomista. 70 metrin pissalenkillä se rohisi koko ajan kuin olisin sorsaa taluttanut trööt-trööt. :/ Kuumetta ei ole. Sen sijaan mahakin on nyt sekaisin ja niin näyttää olevan Lykylläkin.

Yhdelle tulevan viikonlopun agilitykisaorganisaatiolle annan virtuaalisen ruusupuskan. Eivät vaadi eläinlääkärintodistusta kisamaksun palautusta varten, vaan heille riitää kahden henkilön antama vapaamuotoinen todistus. Minusta järjestely on hyvä - sama kuin juoksuissakin. Varsinkin, kun eläinlääkäriasemat eivät näitä koiria ota vastaanotoilleen ennen kuin on pakko.

Lykky sai tänään pihalla tottistella. Paikkamakuun ja -istumisen teetin narupallo takapalkkana. Ensimmäisellä kerralla koira palkkasi itsensä, kun sanoin "tsap". Kielsin ja sen jälkeen se pysyi paikoillaan. Seuraamista on jatkettu takapalkalla. Loksutus loppuu, kun sanon terävästi tsst. Sisällä otettiin jääviä, minusta koira edistyy edelleen. Tunnarin alkeita kokeilin myös. Vastassa tulee olemaan melkoinen savotta Lystiin verrattuna. Ei Lykystä intoa lopu, mutta en osaa sille kertoa mikä on pelin henki. Nimim. 7 pureskeltua kapulaa

Tässä hötäkässä on mennyt ohi Lykyn 1-vuotissyntymäpäivä. Pitää ehkä tunnistetta "pentutottis" muuttaa jotenkin? Laitetaan tähän kuva pennusta. Klikkaamalla kuva isonee ja terävöityy.


2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Onnea Lykylle! Ja hyvä, että Lysti on jo hieman parempi! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Paitsioon jäänyt Lykky kiittää - ja yskähti kolmesti illalla. Toivon, ettei tautia. Lysti näyttää tosiaan paremmalle, on hengittänyt jonkin aikaa normaalisti ja viimeisimmästä yskänpuuskasta on jo toista tuntia. :)