keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Haastettu

Sariannelta tuli haaste: Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Haaste lähtee LauralleSaralleEevalleSirkulle ja Sadulle.

Sitten asioita jotka tuovat hyvää mieltä:
  1. Aamulla herätessäni Lykky havahtuu jaloistani ja sen häntä alkaa hakata täkkiäni. Lysti joko on sänkyni vieressä tuijottamassa tai tepsuttaa olohuoneesta siihen rapsutettavaksi.
  2. Hetki jolloin näen koiran hoksaavan jonkun jutun: "Sinä haluat siis että teen näin."
  3. Agilityssa ne hetket, kun ajoitus on tismalleen oikea ja yhteistyö sujuu optimaalisesti. Ei sekään huono ole, kun kisoissa viimeinen hyppy ylitetään ja tiedän nollan tulleen.
  4. Ottamani valokuva, jonka tarkennus on just.
  5. Kun olen tietokoneella matolla mahallani, Lykky tulee seisomaan viereeni, työntää kuononsa olkapääni viereen, rapsutan sitä hiljaa ja se vain on paikoillaan aivan hiljaa pitkän aikaa. Lysti tekee vastaavan tunkemalla kuononsa kainaloni alle. On rauhallista ja vahva toisesta pitämisen tunne.
  6. Joku ruokkii minut tai keittää aamukahvit valmiiksi.
  7. Keväällä lähden ulos ja huomaan vaatetta olevan liikaa. Leskenlehdet, västäräkit ja pääskyset.
  8. Nurmikko varpaiden alla ja välissä.
  9. Kauniin kesäpäivän aamu rannalla.
  10. Joku sanoo jotakin kivaa minulle.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Haasteeseen vastattu:)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos!