tiistai 14. toukokuuta 2013

Kuvia

Martta Ala-Krekola on ikuistanut Lykyn toukokuun alun kisoissa, ihanaa! Klikkaamalla kuvat suurenevat selvemmiksi.7 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Ihania kuvia. Varsinkin tuo eka kuva on tosi hieno. :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos (kuvaajalle). Valokuvat ovat mulle aina niin mieluisia. Niistä näkee juttuja vähän eri lailla kuin videolta.

Hanna kirjoitti...

Ihania kuvia!

Tuli vaan mieleen kun sinulla on isot ja nopeat koirat, oletko joutunut opettamaan ylösmenokontaktia vai ovatko koirat aina osanneet askeltaa juuri sopivasti niin ettei ylösmenovirheitä ole tullut?! Jos taas olet opettanut niin millä keinoin?

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Lystin ylösmenokontakti perustuu jonkinlaiseen rytmitykseen. Himmaan vauhtiani ennen ylösmenoa, jolloin tassu osuu (toivottavasti jatkossakin).

Lykylle opetin ylösmenon kosketusalustalla ( http://www.youtube.com/watch?v=dwrb59ZwHHE, videolla asukokonaisuus on KAMMOTTAVA, ylösmenolla on punainen silikoninen pannulappu). Nykyään vielä rytmitänkin. Tavoite on lähiaikoina jatkaa ylösmenon opetusta kosketusalustalla niin, että voin itse olla edellä ja koira silti ottaa ylösmenokontaktin.

Riski ylösmenoloikkaan on tosiaan iso ja aika hilkulla Lykyn kanssa mennään.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

P.S. Kokeilin ylösmenon opetusta rytmittämällä myös hyppyjen avulla, mutta tuntui, että niissä on enemmän häivyttämistä.

Hanna kirjoitti...

Täytyypi miettiä tuota kosketusalustaa koska rytmitys tuntuu helposti minulla menevän pieleen. Oletko kokeillut sellaista kaarta jonka ali koira menee puomille? En nyt muista tämän kaaren nimeä, mutta se on sellainen ohut kaari joka laitetaan ylösmenolle jolloin koira joutuu vähän kumartamaan tai oikeastaan vaan laskemaan itseään vähän matalemmalle jotta pääsee kaaren ali.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Joo, niitä kutsutaan täällä längiksi. Yksi kaveri opetti koiransa niillä ainakin johonkin saakka, en tiedä mikä on lopputulos.