maanantai 26. elokuuta 2013

30.

Eilisiltana kävin pellolla rauhoittumassa Lystin kanssa. Tein jäljen 15-senttiseen peltoheinään, välillä oli kaljuja laikkuja. Jälki oli aika suora, ajoittain ruokaa löytyi joka askeleella, toisinaan oli useamman askeleen tyhjiä pätkiä. Kerran pidätin, kun näytti tulevan liian kiire, muuten meni ok.

Tänään kävin Lystin kanssa eläinlääkärissä hakemassa korvanhuuhteluainetta. Lysti on 3 päivää ravistellut päätään ja välillä kulkenut pää vinossa, keittosuolalla huuhtelu ei ole auttanut, kun sitä ei saa truutattua syvemmälle. Lisäksi korvien välistä löytyi kaksi pattia, joiden poistolle olisin varannut ajan, mutta luottoeläinlääkärini ennätti tsekkaamaan tilanteen. Hän ystävällisesti tarkisti Lystin korvan, kunnossa oli eikä siellä ollut hirvikärpästäkään, joita nyt kuulemma riittää. Korvien välissä olevat pienet, n. 5 mm halkaisijaltaan olevat patit vaikuttavat rasvapateilta eikä niille vielä mitään tarvitse tehdä. Odotetaan, jos vaikka puhkeaisivat.

Lykyn kanssa ajoin pellolle. Jäljellä (30.) oli jkv kaarteita. Ruokaa oli edelleen joka askeleella. Aluksi Lykky meni rauhallisesti, keskivaiheilla pysäytin kerran, koska vauhti lisi liikaa, sitten meno taas rauhoittui. Kivan tuntuisesti meni pitkän aikaa, tuntui ihanalta. Jes!

Huomenna vien auton korjaamoon ja jännitän millaisen vuokra-auton saan tilalle. Olisi Zeljko Goran koulutus. Pahimmassa tapauksessa potkupyöräilen hallille ja Lykky on vessaan suljettuna koulutuksen ajan. Tai ei nyt sentään koko aikaa, mutta ne luppoajat.

Ei kommentteja: