perjantai 11. lokakuuta 2013

Kaikenlaista

Ensinnäkin eilen treenasin Lystillä temppuilua ja Lykyllä kaukot. Lykky osaa ne nyt ilman apuvälineitä 5 metristä, siis istu-maa-siirtymät. Harjoittelin sivulla maassa pysymistä ja kuuntelua sanomalla "keinutuoli, Helsinki, Kuopio" yms. Aluksi koira meni vipuun, niistä "hupsis". Hetken päästä oli skarppi eikä joka sanasta noussut istumaan. :)

Tänään kävin Lystin kanssa agilityhallilla. Tehtiin hallissa ollut rata ja harjoiteltiin erikseen puomin 2o2o:ta. Lystillä oli selvästi paikasta epäselvyyttä, kun otin sivusuunnassa rutkasti etäisyyttä. 

Iltapäivällä sain pojan vieheleikittämään Lykkyä. Selitin hänelle, kuinka leikki menee. Käytännössähän Lykky itse päättää, mitä haluaa tehdä: nappaako eniten ravistelu, kiskominen, saalistaminen vai kunnon puru. Poika yllättyi koiran voimista. Otin kuvia. Paluumatkalla mietittiin, että jos avantoon tipahtaa, köysi kannattaa antaa Lykylle tai Lystille kiskottavaksi. Lykky oli leikin jälkeen taas lunki. Vaikka naapurin rotikka ärjyi ikkunasta, Lykky vain vilkaisi ja jatkoi rentoa lönköttelyä kotiovelle.

Paikkamakuussa ennen leikin aloitusta
Kiskomista
Lykky on laskenut irti lelusta ja odottaa sen liikahdusta.
Spontaani poseeraus kesken leikin
Lelun ravistelua
Sen näkee silmistä. (Lelu menee edellä.)
Kiskomista

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi että Lykky on kaunis! Vieheleikin poseerauskuva on vaan niin hieno :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Otin kuvia pidemmän matkan päästä, kun poika leikitti. Välillä Lykky pysähtyi katsomaan, missä olen ja mitä puuhaan.