keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Uudet seuraamistyylit

Tiedätkö mikä on singeri tai joutsenkrooli? Jos et, on aika katsoa uusin opetusvideoni. 

Jotkin tuomarit pitävät pakotteena tai ylimääräisenä apuna, jos ohjaajan käsi liikkuu seuraamisessa koiran pään ulkopuolella. Tällöin pisteitä ei kerry. Tämä on ongelma, mikäli koiran pää yltää ohjaajansa ranteen yläpuolelle ja koira seuraa suht tiiviisti. Kokosin videolle erilaisia luonnollisen näköisiä ratkaisuja. Joulun kunniaksi videon voi katsoa ilmaiseksi. Olkaa hyvät!

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Toi krooli oli ihan paras :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Näyttää jopa paremmalta miltä tuntui. :D

SariS kirjoitti...

Hih :) Pikkutirriäisen kanssa on eri ongelmat - Koksi ei esim. kestä yhtään, että helma lepattaa sen pään yllä. Tämä rajoittaa aamutakkitreenailuja. Myös liian leveät lahkeet saavat sen väistämään.

Inki muuten nukkui usein samalla tavalla supussa kuin Lysti. Nyt tuli ikävä sitäkin, Isan lisäksi.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ei noita Lystinkään kanssa treenattaisi. Sen kanssa piti katsoa seuraamisessa takki tosi tarkkaan, kun vielä oikeasti treenattiin.

Voi tuota koiraikävää. Eiköhän se ole sitäkin, että elävät sydämessäsi (ikuisesti) ja leimahdus tuntuu siksi välillä enemmän?

SariS kirjoitti...

Näin se varmasti on, tuon ikävän kanssa. Ei päivääkään mene, etteivät Isa, Honey ja Inki mielessä käväisisi. Vuosipäivät ovat vaikeita, vaikka pahin ikävä luonnollisesti ajan mittaan hiipuu. Mutta olen niin iloinen, että sain viettää edes vähän aikaa kaikkien edesmenneiden koirieni kanssa. Jokaisella on oma paikkansa sydämessäni. Niin kuin kaikilla koiranomistajilla.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Surullista silti. :(