keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Canicrossia ja vuoden vaihtumista

Lykyn kanssa on käyty canicrossaamassa noin joka 2.-3. päivä. On vedetty erilaisia treenejä. Maijan kanssa harjoiteltiin ohituksia. Lykylle on vaikeampaa, jos toinen menee ohi, joten siinä kannattaa käyttää "nätisti"-käskyä (seuraa väljästi). Toisen ohittaminen taasen sujuu hyvin. Sitä vahvistettiin lelulla ohitustreeneissä. Sittemmin ohitustreenejä on jatkettu lenkkipoluilla live-tilanteissa. Sielläkin on välillä ollut lelu vahvistamassa eteenmenoa. Vetoja on otettu. Ihmeen lujaa tuollainen 26-kiloinen vasa kiskoo. Ihan kuin juoksisin jousilla, liidän ilmassa Lykyn voimilla.

Lysti on puolestaan kärsinyt kosteista keleistä ja joutui huilaamaan muutaman päivän tossu jalassaan. Saisi pakkaset tulla. Sen kanssa on sisällä temppuiltu, käännöksiä, ryömimistä ym.

Molempien kanssa olen tokoillut/tottistellut lenkin lomassa. Hihnakäytökseen olen taas kiinnittänyt ekstrahuomiota.

Vuosi vaihdettiin ensimmäistä kertaa 3-4 vuoteen kotona. Tiiviimpi pauke alkoi klo 18 ja jatkui noin yhteen. Lysti meni aluksi kodinhoitohuoneeseen turvaan pyykkikoneen kaveriksi.


Pian paikka kävi turvattomaksi. Aikansa koira hösäsi ympäriinsä, kunnes löytyi makkarini kulmasta. Ei auttanut kapalointikaan. Koiraparka kävi kamalasti sääliksi. Ensi vuonna on pakko taas mennä jonnekin korpeen. Tuli jo yksi tarjouskin paikasta. :)


Pää rahin alla

Lykky otti lunkisti. Ekoista raketeista se vielä kiinnostui, sitten eli normaalisti:


2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Uuden vuoden aatto on kyllä koiraihmiselle ja koiralle viheliäinen "juhla". Oikein alan inhota sitä, vaikkei kotona nyt olekaan paukkuarkaa koiraa. Piki-pentunen ei korvaansa lotkauttanut paukuille. Lystille ei ilmeisesti auta musiikin tms. soittaminen? Topille hevi oli kyllä parasta, mutta tuskin sekään olisi auttanut pahimpina vuosina.

Toivotaan pian pakkasia!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Lysti alkuun pystyi olemaan khh:ssa pyykkikoneen vieressä. Makkarissa laitoin sille radion kovalle, mutta ei se auttanut. Aikoinaan yritin siedättää sitä Hui kauhistus -cd:llä, mutta ei siitä ollut mitään hyötyä. En itse jaksa kuunnella 8 tuntia täysillä stereoita.