torstai 30. tammikuuta 2014

In return I'll give you everything

Enpä olisi uskonut, että tässä naisessa ja äänessä on suomalaista. Sanoista löytyy viisautta, jota törkeästi vedän koirablogiin: "So come on and hold me" ja "In return I'll give you everything". "Love me until I die" saa jo herkistymään.


Agilityn ryhmätreenejä ei pidetty, koska kennelyskä jyllää. Kävin kuitenkin Lystin kanssa treenaamassa valmista rataa. Se meni kyllä hyvin. :)

Toiselle hypylle tein ajoissa valssin ja heti olikin putki-puomi-erottelu, jonka Lysti osasi. Sitten päällejuoksu hypylle, putkeen, hyppy, A, muuri, puomi, pari hyppyä ja keppien haku 90 asteen avokulmasta. Kontaktit olivat nyt hienot. Sieltä keinulle ja heti perään hypylle takaakierto, onnistui. Kisoissa keinun jälkeiset takaakierrot epäonnistuvat säännöllisesti, koska Lysti karkaa keinulta, mutta tutulla keinulla osattiin. Sitten saksalainen, putki, 90 asteen sulkukulma kepeille ja hyppy. Hirmu hyvärytmiseltä tuntui meno.

Treenasin vielä saksalaisen ja katsoin, kuinka ajoissa voin mennä edellä. - Tosi ajoissa. Käännöksiä treenattiin lopuksi ja sitten oltiinkin valmiita.

Lykyn kanssa olen tottistellut tuossa pihalla. 

Viikonloppuna on tulossa agivalmennusta. Kovasti mielisin Lystin kanssa kisaamaan, mutta en kuitenkaan klikannut meitä Ojankoon. Se on niin helkutin kaukana eikä olla ikinä siellä onnistuttu. Olisiko meillä yksi vitonen ja kohtalolle/onnettarelle olen suonut vaikka kuinka monta mahdollisuutta. :D Odotetaan läheisempiä kisoja. Sen verran olen näköjään vanhentunut tai viisastunut, etten sentään minne tahansa jaksa lähteä nollia metsästämään. Sekin vaikuttaa, että hylkyputki on molemmat koirat yhteen laskettuna miljoonan kilometrin mittainen. Jos meinaa agilitya jatkaa, ei kannata löytää itseään kovin monesti vieraalta paikkakunnalta pakkasesta autoa lämmittämästä ja miettimästä, mitä ***vettiä mä täällä teen.

Ei kommentteja: