perjantai 27. kesäkuuta 2014

Vieheleikkiä ja kontakteja

Tänään vietin miniloman toista päivää. Lämpöä riitti miltei 15 astetta eikä edes satanut koko aikaa. Niin sitä vaan juhannuksesta kesä alkaa. :)

Ajoin molempien koirien kanssa hallille. Vieheleikitin ne ensin yhdessä toista kertaa Tässä on alusta video. Leikkasin leikkimiset lyhemmiksi, jotta videosta tuli jotenkin tolkullisen mittainen. Lystin on edelleen vaikea katsoa toisen leikkiä. Tuossa vielä pysyy paikoillaan, mutta myöhemmillä kerroilla nousi seisomaan ja hiipi lähemmäs taas. Lykky malttoi hyvin. Aluksi liikahti, kun Lysti pääsi leluun, myöhemmin pysyi ihan aloillaan. Näytti tuo muiden silmiin miltä tahansa, voin silti sanoa, etten muutama kuukausi sitten olisi uskonut, että voin treenata noin kummankaan kanssa.


(Tässä *klik* on jollekin tosikatsojalle koko pätkä, leikkiosuudet on nopeutettu.)

Yhteisleikin jälkeen treenasin kontaktit. Vein aluksi Lykyn autoon odottamaan. Lystille on vaikeaa, jos pysähdyn ja jatkan matkaani. Sille piti sanoa toisen kerran "osu" eli kontaktikäsky. Keinun jälkeiset valssit sujuvat jo paremmin kuin aiemmin. En tiedä, uskallanko ikinä toteuttaa niitä kisanopeuksissa.

Lykky osasi kontaktitreenit paremmin. Se ei mennyt vipuun kuin kerran, kun ohijuoksin. Valsseissa ei ollut ongelmaa. Muuten pysyi tosi hyvin ja sai palkaksi vieheleikkiä. Se oli ihanan kylläisen oloinen treenin jälkeen. 

Lopuksi käytiin kävelemässä lammen laitamilla. Lykky luopui hienosti myös rannassa polskineen sorsan katselusta. 

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

On tämäkin kesä kun ilo irtoaa +15 asteesta ja sateettomasta päivästä :D Täälläkin jatkuvasti sataa ja on kylmä!

En tiedä onko vika mun koneessa, mutta en näe kuin vain 13 sek. tuosta videosta, sen jälkeen tulee teksti error :/

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Tällaista kesää pelkäsinkin, koska oli niin leuto talvi. Vanhan kansan sanonta toteutui.

Kiitos, että ilmoitit videon errorista. Tsekkasin nuo molemmat videot, mulla ei tullut erroria. Toimiiko kumpikaan linkki?

Hanna kirjoitti...

Nyt näkyy, ongelma oli varmaan täällä päässä.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Hyvä. Kiitos tiedosta!