sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kontakteja

Heräsin ennen kahdeksaa viimeisimmän kesäloma-aamun kunniaksi. Ilman herätyskelloa. Kaappasin Lykyn matkaan ja ajoin hallille. Auton mittari näytti 24.

Tauon jäljiltäkin Lykky rauhoittui heti viehelelun nähdessään. Se on kyllä ehdollistunut tosi hyvin. Tehtiin ylösmenoja puomilla kosketusalustalla. Lykyn tassun täytyy vain osua alustalle ja sen kuuluu jatkaa matkaansa. Tämä sujuukin pelkällä puomilla, mutta muiden esteiden kanssa tassukosketus unohtuu. Olisiko toistoja tullut 10-15. Kokeilin myös längillä. Lykky on niin iso, että se niiaa länkien kohdalla. En ole vakuuttunut ollenkaan kosketusalustan toimimisesta (koska ei se ole toiminut aiemminkaan). Saas nähdä, mitä koko ylösmenokontakteista tulee. Pohdin koko ajan niksejä ja yksi onkin hautumassa. :) Mutta siitä sitten joskus, jos onnistuu. 

Toisena juttuna kokeilin pakkovalssia, joka on treenattavien listalla, koska Lykky yksissä treeneissä ajautui hyppäämättä riman ohi. Oreniuksen koulutuksessa seurasin yhtä koirakkoa, jolla oli sama ongelma ja imin sieltä itseeni ajoitus- ja liikeneuvoja. Ehkä ne auttoivat, koska Lykky oli nyt pakkovalssissa tosi varma.

Eipä enempää tehtykään. 

Eilen tokoilin Lykyn kanssa takapihalla pitkästä aikaa. Seuraaminen, sivuttaisaskeleet, peruutus, jäävät (s,i,m), luoksetulo, kaukot, kaikki sujuivat hyvin.

Ei kommentteja: